Snart premiär för Hotell Romantik – allt om nya programmet på SVT

KLART: Hotell Romantik säsong 2 blir verklighet – så söker du

  • SVT Play
Moa  Andersson
07 februari 2023 kl. 08:02

Uppskattade dejtingprogrammet Hotell Romantik får en säsong 2

"Hotell Romantik" har blivit en succé på SVT med dejtingsugna singlar i åldrarna 65 till 76 år. Nu kan man äntligen söka till nästa säsong av dejtingprogrammet.

Hotell Romantik är ett nytt dejtingkoncept på SVT för singlar i de äldre dagarna, närmre bestämt 28 singlar mellan åldrarna 65 till 76 år. De bor på det vackra alphotellet Hotell Romantik och letar efter den rätta.

Programmet leds av Kristina "Keyyo" Petrushina och Erik Ekstrand som hittar på olika aktiviteter såsom rodel, bakning och discotävling. På kvällarna, när det är middag och dans, utser de även "kvällens par", som får chansen att lära känna varandra bättre under en övernattning i en romantisk stuga. 

Hotell Romantik
Hotell Romantik. Foto: SVT

Hotell Romantik får en säsong två

Det finns många varianter på dejtingprogram eftersom alla vill göra dejtingreality just nu. Det finns dejtingprogram där deltagarna ska vara nakna, åka flotte, dejta utan att se varandra och så vidare. Alla dessa program har dock något gemensamt, och det är att deltagarna är av det yngre slaget. 

Men i Hotell Romantik kommer alla över 65+ med en hejdlös förhoppning på att hitta kärlek, innan det är för sent. De kommer dit med en förväntan och med pirr i luften finns det nu inget som stoppar deras tid i tv-rutan, just eftersom svenska folket rent ut sagt älskar programmet.

Nu kan vi avslöja att det kommer komma en andra säsong av Hotell Romantik. Aktuell säsong ser du på SVT Play.

Så söker du till Hotell Romantik säsong 2

I slutet av det senaste avsnitt av Hotell Romantik avslöjades det att ansökan för den andra säsongen nu är öppen. SVT skriver följande: "65+ och singel? Sök till nästa säsong av Hotell Romantik!".

Och på sin hemsida står det följande: "Vi söker dig som är på jakt efter någon att dela resten av ditt liv med. Om du är redo för att släppa in kärleken i ditt liv - missa inte denna chans!"

Gå in på länken här för att ansöka till Hotell Romantik säsong 2. Där får du ange ålder, kön, bostadsort, sexuell läggning, tidigare yrke/sysselsättning, längd och bifoga en bild. Du kan också berätta om din hobby och om din fmailj.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL