Hotell Europa säsong 2 – Detta vet vi

Hotell Europa säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 21 november 2022 kl. 15:11 | Publicerad 20 november 2022 kl. 17:11

Förvänta dig ingen fortsättning

Nu finns det nya tyska krigsdramat att streama på SVT Play. Har vi sett alltihopa, eller kommer vi att få se "Hotell Europa" säsong 2? Vi räknar inte med mer.

Denna verklighetsbaserade dramaserie skildrar generationen mellan de två världskrigen, och har sin knytpunkt på ett hotell som besöktes av Charlie Chaplin, Konrad Adenauer och Adolf Hitler. Båda delar som tillsammans utgör omkring tre timmar drama, finns nu att se på SVT Play. Har du hänförts av dem och hoppas nu på att få se Hotell Europa säsong 2? Då är vi ledsna att behöva göra dig besviken. Just nu finns inga planer på en till säsong av serien.

Hotell Europa säsong 2 – Detta vet vi
Foto: ARD.

Därför uteblir Hotell Europa säsong 2

Genom åren har vi fått se flera perioddraman som drar ut på sitt berättande över flera säsonger. Så verkar inte fallet vara med Hotell Europa. Anledningen är att den är en miniserie, som berättar färdigt sin historia över en säsong. Och gällande en fortsättning har vi inte sedan premiären fått någon indikation på att fler avsnitt skulle vara på väg.

Nej, av allt att döma blir det ingen andra säsong av Hotell Europa, men däremot skulle det vara möjligt att samma produktionsteam återvänder för att ge oss en annan serie i samma anda, som då täcker en annan historisk tid. Det har vi exempelvis sett med Amazon Prime Videos succéserie A Very English Scandal som banade vägen för A Very British Scandal. Några sådana planer finns dock inte uttalade.

Filmtopp uppdaterar dig så fort någonting skulle ändras.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL