Lasse Berghagens fortsatta diss mot Allsång på Skansen – nu med Pernilla Wahlgren

Hinten av SVT – lägger ned programmet med Pernilla Wahlgren

  • SVT Play
Filmtopp
06 september 2023 kl. 12:09

Saknas i kanalens höstplanering

Det finns skäl att tro att SVT lägger ned humorprogram "Komiker utan gränser" med bland annat folkkära Pernilla Wahlgren. Oavsett får vi vänta längre än väntat på en andra säsong.

Under sommaren fick vi se Pernilla Wahlgren göra stor tittarsuccé som ny programledare över Allsång på Skansen. Knappt en månad efter den senaste sändningen är hon aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld discovery+ och Kanal 5. I höst hade vi utöver hennes långkörare till realityprogram även förväntat oss att se henne dyka upp i SVT:s humorprogram Komiker utan gränser, men så blir det alltså inte.

Hinten av SVT – lägger ned programmet med Pernilla Wahlgren
Foto: SVT.

Hinten av SVT – lägger ned programmet med Pernilla Wahlgren

I den första säsongen av Komiker utan gränser som hade premiär förra året följer vi komikerna Pernilla Wahlgren, Kristina "Keyyo" Petrushina, Per Andersson och David Batra som under ledning av Robin Paulsson utför olika utmaningar på allmänna platser. Det involverar ofta att störa folk på stan, samtidigt som de filmas av dolda kameror. 

Tittarna hade förväntat sig att se en andra säsong av programmet i höst, men när SVT presenterar sitt premiärschema så lyser Komiker utan gränser säsong 2 med sin frånvaro. Det bedöms heller inte som sannolikt att vi får se en andra säsong under våren, i och med att det spelas in under sommartider. 

Att man inte släpper nya avsnitt så som många hade väntat sig kan tolkas som en hint om att kanalen lägger ned programmet. Möjligen kommer det att dyka upp nästa höst, men vi vet sedan en tid tillbaka att dess största publikmagnet Pernilla Wahlgren kommer ha fullt upp med Allsång på Skansen som hon är klar för att leda en andra säsong

Filmtopp har sökt SVT för en kommentar. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL