Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lasse Berghagens fortsatta diss mot Allsång på Skansen – nu med Pernilla Wahlgren

KLART: Pernilla Wahlgren gör en till säsong av "Allsång på Skansen"

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 augusti 2023

Det blir mer av Pernillas humor nästa sommar

I dag var det finalen av Sveriges mest populära underhållningsprogram. Många har varit oroliga över att det skulle vara det sista framträdandet, men nu står det klart att Pernilla Wahlgren fortsätter med "Allsång på Skansen".

Pernilla Wahlgrens första säsong som programledare över Allsång på Skansen har varit en enda lång framgångssaga, där man haft ruggigt starka tittarsiffror och krossat allt motstånd på den svenska TV-toppen med undantag för dam-VM. Inför finalen ville hon inte svara på om hon fortsätter eller inte, men nu står det alltså klart att hon kommer leda en säsong även nästa år. Innan beskedet kom var det en händelserik och dramatisk afton.

KLART: Pernilla Wahlgren gör en till säsong av "Allsång på Skansen"
Foto: SVT.

Dramatisk säsongsfinal – innan beskedet om att Pernilla Wahlgren gör en till säsong av "Allsång på Skansen"

Säsongens sista avsnitt av Allsång på Skansen 2023 var drabbat av dåligt väder. Men stämningen var likväl god när Pernilla Wahlgren med artister underhöll publiken. Längre in i avsnittet skulle alla glömma bort regnet när solskenet Benjamin Ingrosso överraskade från scenen, vilket rörde en överlycklig Pernilla till tårar. 

Kvällen skulle dock ta en dramatisk vändning när countryartisten David Ritschard kollapsade på scenen mellan sin låt Duplantis Blues och kvällens gemensamma nummer med Pernilla och publiken. Programledaren fick sjunga färdigt numret medan sjukvårdspersonal tog hand om honom.  

En plötsligt dramatisk afton på Sollidenscenen skulle dock få tillbaka sin feel good-faktor när Pernilla Wahlgren under sista numret sjöng de följande raderna som fick publiken att jubla: 

– Jag blir kvar!

KLART: Pernilla Wahlgren gör en till säsong av "Allsång på Skansen"
Foto: SVT.

 

Stöttas på sociala medier

Men det var inte bara på plats som jublet över att Pernilla gör en till säsong skulle komma. På nätet kan man läsa flera överlyckliga kommentarer. Nedan följer utdrag av de som tog nyheterna med stor glädje:

– Helt rätt att hon får fortsätta! Otroligt bra första säsong!

– Pernilla! Du äger, bara bäst!!!

– Tack, tack Pernilla, välkommen åter!

Nu går alltså programmet i mål för den här gången.

Gällande David Ritschards hälsostatus har vi fått meddelat till oss att han är på bättringsvägen. Vi på Filmtopp önskar honom allt det bästa.

NÄSTA ARTIKEL