Första dejten tillbaka i SVT för sin sjunde säsong – detta är nytt för i år

Första dejten tillbaka i SVT för sin sjunde säsong – detta är nytt för i år

  • SVT Play
Sofie Landgren
17 juni 2024 kl. 17:00

Första dejten dukar upp för romantik på nytt

I sjunde säsongen av "Första dejten" står passion åter på menyn när den välbekanta restaurangpersonalen serverar kärlekshungriga singlar från hela Sverige.

Premiär för första dejten i SVT
Foto: Alexander Skilt/SVT.

"Första dejten" – premiär söndag 23 juni

Sveriges mest kärleksfulla restaurang slår åter upp portarna till Första dejten och kärlekskranka singlar från hela Sverige kommer för att få chans att gå från ensamhet till tvåsamhet. I årets säsong blir det kärlek i överflöd när restaurangpersonalen möter en 87-åring som aldrig varit på dejt, en 16-åring med brustet hjärta, en nudist som söker en mysig danspartner och en "crazy latina" som skrämmer bort sina dejter. Dessutom får några välbekanta ansikten revansch på en efterlängtad speeddejt i baren.

Första dejten (säsong 7)
Foto: SVT.

Nytt för i år

Åldersmässigt är spännvidden bredare än någonsin och nytt för i år är även att det redan i premiären avslöjas hur det gått för några av paren som varit med i programmet tidigare. Dessutom bjuds det på revansch från tidigare deltagare som får gå på en efterlängtad speeddejt i baren. I sedvanlig ordning får deltagarna givetvis sällskap av den mysiga och varma bartendern Daniel Meyn och av de sprudlade servitörerna Cato Helleren och Sissi Lindberg.

Missa inte deltagarna som råder bukt på sin kärlekslängtan och ta del av deras rykande heta känslor som ångar i kapp med grytorna när Första dejten dukar upp för ny romantik på SVT Play söndag 23 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL