Lyckad premiär av Första dejten teens – vinner över henne med swish-tricket

Lyckad premiär av Första dejten teens – vinner över henne med klassiskt knep

  • SVT Play
Filmtopp
24 augusti 2023 kl. 16:00

Nu är SVT:s nya dejtingserie här

I det första avsnittet av SVT:s "Första dejten teens" blir det genast succé för Dexter och Isabelle. Framåt slutet av kvällen vinner han över henne med klassiskt knep.

Första dejten har rullat på SVT Play sedan 2017, men nu, för första gången, är det dags för programmet att få sig en spinoff. Nu finns nämligen det första avsnittet av Första dejten teens att streama, där tonåringar i åldern 16-19 år får chansen att möta kärleken.

Restaurangen töms på alkohol men fylls i stället med alkoholfria drinkar, drömmar om ung kärlek samt en drös livliga hormoner. Först ut att gå på blinddejt är Elsa, 16 år, från Karlstad. Hon har varit kär men aldrig fått kärleken besvarad. När Rebecca kliver in i restaurangen blir Elsa glad men hon vet också att det kan bli lite trubbel. Dexter, 16 år, har inte haft en tjej sedan han var 12 år. Nu känner han sig redo. Men för att det ska bli en andra dejt måste han först lyckas charma svårflirtade Isabelle.

Lyckad premiär av Första dejten teens – vinner över henne med klassiskt knep
Foto: SVT.

Lyckad premiär av Första dejten teens – vinner över henne med klassiskt knep

Och att charma henne lyckas han med. Men kanske är det först framåt slutet där han verkligen lyckas håva in det som säkrar en andra dejt. När notan ska betalas lämnar Dexter över den till Isabelle att betala, för att sedan erbjuda sig att swisha för sin kostnad. Ett klassiskt drag som visar sig vara starkt den här gången och som Isabelle, trots att hon ser igenom det, uppskattar mycket.

– När han bad mig ta notan och sa att han sen skulle swisha, så misstänkte jag att det var för att han ville ha mitt nummer. Så det var en bra och sexig gärning, säger en mycket nöjd Isabelle till tittarna.

När Dexter och Isabelle träffas i studion för att möta sanningens ögonblick är det inga konstigheter. De båda är tydliga med att de vill gå på en andra dejt med varandra.

– Jag tyckte faktiskt att den här dejten var tio av tio, säger Isabelle till Dexter som håller med henne. 

– Detsamma. Och sen så gillar jag verkligen ditt leende och dina ögon, säger han tillbaka.

Sedan deras dejt har de två haft kontakt med varandra men ännu inte hunnits ses. Att döma av hur de klickade med varandra lär det dock bara vara en tidsfråga innan det de gör slag i saken.

"Första dejten teens" rullar på tisdagar och består av tio stycken avsnitt på 30 minuter vardera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL