Fler artister till Allsång på Skansen – Newkid m.fl.

Fler artister till Allsång på Skansen – Newkid m.fl.

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
01 juli 2024 kl. 13:58

Pernilla Wahlgren får sällskap av fler kända namn på scen

SVT fortsätter att presentera nya artister som kommer att medverka i sommarens säsong av "Allsång på Skansen" med Pernilla Wahlgren.

Redan innan säsongen rullade igång presenterade SVT vilka artister som gästar Allsång på Skansen 2024, som leds av Pernilla Wahlgren för andra året i rad. Med på listan då hittade vi namn som Tomas Ledin, Fröken Snusk, Miriam Bryant, Lotta Engberg och Orup, för att bara nämna några.

Men även nu efter att Allsång på Skansen-säsongen inleddes den 25 juni fortsätter SVT att presentera nya gäster. I dag har man annonserat ytterligare tre artister som kommer att synas på scen under säsongen.

Fler artister till Allsång på Skansen – Newkid m.fl.
Fotografer: Ea Czyz (vänster), Tove Floss (mitten), Rory Cole (höger).

Newkid, The Wannadies och Linn Koch-Emmery klara för Allsång på Skansen

Det är den tidigare Så mycket bättre-favoriten Newkid som tillsammans med indieakterna The Wannadies och Linn Koch-Emmery som nu presenterats som kommande artister på Sollidens scen.

Först ut av nytillskotten är Koch-Emmery som kommer att medverka i säsongens tredje avsnitt, tisdagen den 9 juli. Under samma program får vi också se Jill & The Johnsons, Medina, Timo Räisänen, Oscar Zia & Parham samt Tommy Nilsson.

I det fjärde programmet, som visas den 16 juli kommer vi att kunna se The Wannadies. På scen under avsnittet är även Herreys, Fröken Snusk, Peter Jöback och Zoe Lobos.

Newkid kommer vi sedan att få se uppträda i säsongen sjätte avsnitt, den 30 juli. Den dagen gästar även Uno Svenningsson, Elisabeth Andreasson & Lotta Engberg, Ellen Kauss samt Liamoo.

"Allsång på Skansen" ser du varje tisdag hela sommaren fram till och med den 13 augusti. Huvudsändningen visas både på SVT Play och SVT1 med sändningsstart kl. 20.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL