Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Evelyn Mok gästar veckans Bäst i test på SVT

Evelyn Mok gästar veckans Bäst i test på SVT

  • SVT Play
Malin Sandberg | Nyhet
07 april 2023
Malin Sandberg | Nyhet
07 april 2023

Evelyn Mok gör glass och linbanor i det senaste avsnittet av Bäst i Test

Evelyn Mok gästar i "Bäst i Test" och hennes finurliga idéer ger mycket skratt.

OBS! Artikeln beskriver händelser i veckans (7 april) "Bäst i test".

Evelyn Moks linbana för strykjärn
Evelyn Moks linbana. Foto: SVT.

Komikern Evelyn Mok gästar som tävlande i det sjunde avsnittet av Bäst i Test 2023. Evelyns optimism och kreativitet gör att hon hittar på en rad ganska roliga lösningar i tävlingarna.

Stryka på lång sikt

I den första tävlingen ska deltagarna försöka landa ett strykjärn på en strykbräda från så långt avstånd som möjligt. Evelyn var en av dem som tog gravitationens kraft till hjälpmedel och gjorde en linbana för strykjärnet. Hon använde även ett bord som broms innan den landade på strykbrädan. Hennes idé fick henne genast i ledningen av tävlingen men hon slutade på andra plats efter Marko ”Markoolio” Lehtosalo som helt enkelt slängde strykjärnet på längst avstånd, hela elva meter. 

Brev och glass i stora lass

I nästa tävling skulle deltagarna göra det brev där utmaningarna förklaras oläsligt på ett spektakulärt sätt. Än en gång får Evelyns uppfinningsrika hjärna upp en fantastisk idé. Hon lägger brevet i en mixer tillsammans med bland annat en hel prinsesstårta, sallad från dagens lunch och såklart lite ketchup. Brevet mixas sedan tillsammans med dessa utsökta ingredienser och hälls i glassformar.

Henrik Nyblom smakar på Evelyns brevglass
Henrik Nyblom: Foto: SVT.

David Sundin var så snäll att han faktiskt tog med sig glassen till panelen för att bjuda på smakprov. Programledaren Babben Larsson fick dessvärre tacka nej då hon olyckligtvis är allergisk mot brevpapper. Henrik Nyblom tog däremot en stor tugga av brevglassen.  Som han direkt efter spottade ut.

För att se Evelyns resultat och resten av hennes presentation i programmet missa inte Bäst i Test på SVT1 kl. 20:00 7/4 eller på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL