Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
En brittisk skandal säsong 2 – Detta vet vi

En brittisk skandal säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022

Kommer det mer av det brittiska dramat?

Nu kan vi se hela den nya serien med Claire Foy och Paul Bettany på SVT Play. Men kommer "En brittisk skandal" säsong 2? Det är sannolikt om än inte hugget i sten.

I BBC:s nya serie En brittisk skandal handlar om den skilsmässotragedi och sexskandal som utspelade sig mellan hertigen och hertiginnan av Argyll år 1963. Deras förhållande kraschade inför ett stort medieuppbåd och resultatet blev ett av de mest ökända, unika och brutala rättsfallen i Storbritannien under 1900-talet. På rollistan ser vi storheter som Claire Foy och Paul Bettany

Serien som består av tre avsnitt går nu att streama i sin helhet på SVT Play. Har vi sett det sista av den eller kommer det mer framöver? 

En brittisk skandal är fortsättningen på den antologi som prisbelönta serien En engelsk skandal med Hugh Grant och Ben Whishaw lade grunden för 2018. 

Det är ännu inte hugget i sten att vi får se En brittisk skandal säsong 2 (läs en tredje säsong) och vi kan heller inte hitta någon producent som uttalat att den är på väg, men det är sannolikt att den blir av. Vanligtvis görs antologier med en plan som sträcker sig över minst tre säsonger, och sett till hur populära de två olika serierna varit hittills känns det troligt att vi får se en ny skandalomsusad historia skildras. Fram tills att någonting är helt klart får vi hålla tummarna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "En brittisk skandal" säsong 2.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL