Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Efterlysta för mord säsong 4 – detta vet vi

Efterlysta för mord säsong 4 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Kommer den en säsong 4 av australiensiska Efterlysta för mord

Den tredje säsongen av den australiensiska kriminalserien "Efterlysta för mord", vars originaltitel är "Wanted", har hittat till SVT. Kommer det att komma även en fjärde säsong av serien efter säsong 3? Filmtopp har undersökt saken...

"Efterlysta för mord" säsong 3 har som sagt hittat till SVT, men serien är på många håll lika känd under sin originaltitel, Wanted. Det är exempelvis under det namnet som du kan hitta serien på Netflix – och även där finns det tre säsonger att tillgå.

Är du inte bekant med Efterlysta för mord så är det en serien om två väldigt olika främlingar, Lola och Chelsea, som blir oskyldigt anklagade för ett mord de bevittnat och tvingas fly. De kan inte lita på polisen, då det är just korrupta poliser som försöker sätta dit dem för mordet, och insatserna skruvas upp ytterligare när de hittar en väska full med pengar i sin flyktbil.

Den tredje säsongen av Efterlysta för mord består av sex avsnitt – och för alla som nyligen börjat följa serien är frågan på deras läppar huruvida det även blir en fjärde säsong av det actionfyllda dramat.

LÄS OCKSÅ: De bästa kriminalserierna

Kommer det en säsong 4 av Efterlysta för mord/Wanted?

Den som hade hoppats på fler säsonger av Wanted får göra sig redo att bli besviken. Trots att SVT visat serien under 2021, så är det en serie med några få år på nacken. Den tredje säsongen kom ursprungligen ut redan 2018 och sen dess har det tyvärr inte blivit några fler avsnitt.

De 18 avsnitt som existerar av Efterlysta till mord är alltså vad vi ser ut att få nöja oss med. I dagens tider ska man dock aldrig säga aldrig – många serier har legat på is betydligt längre än tre år för att sedan förnyas, och fortsätter Wanted att öka i popularitet... vem vet?

Däremot är det som sagt inte något vi bör räkna med. I dagsläget pekar allt helt klart på att serien faktiskt är avslutad.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL