EFTER OLYCKAN: Frida Wengberg ersätter Beppe Starbrink i Go'kväll

EFTER OLYCKAN: Frida Wengberg ersätter Beppe Starbrink i Go'kväll

  • SVT Play
Filmtopp
05 oktober 2022 kl. 10:31

Opererats efter motorcykelolycka

"Go'kväll"-programledaren Beppe Starbrink är sjukskriven efter en motorcykelolycka. Han drabbades av ett benbrott och fick opereras men mår efter omständigheterna bra.

TV-programmet Go'kväll har sänts på SVT sedan hösten 1997 och blivit något av institution i de svenska hemmen. Programmet har tidigare rapporterats att ha runt 800 000 tittare och har under åren bland annat letts av Ragnar Dahlberg, Suzanne Axell, Ebba Kleberg von Sydow, Emma Hamberg och Pekka Heino. Snart kan vi addera Frida Wengberg till den listan.

Beppe Starbrink
Foto: Jan Danielsson / SVT

Var med om motorcykelolycka

SVT meddelar nu att det kommer att ske ett programledarbyte i älskade Go'kväll. Detta efter att Beppe Starbrink varit med om en motorcykelolycka, som lett till benbrott och operation.

– Jag mår bra även om jag är lite mörbultad. Men det är klart att det är tråkigt att inte få leda Gokväll och jag saknar både tittarna och kollegorna, säger Beppe Starbrink.

Kommer kanske tillbaka mot årsskiftet

Enligt uppgifter blir Beppe troligtvis borta till mitten av december och ersätts under sjukskrivningen av Frida Wengberg, som är programledare för Sverige idag, SVT:s lokala nyheter. Frida säger att hon ser "fram emot" att få göra "längre intervjuer".

– Det känns jätteroligt även om det förstås blir stora skor att fylla som vikarie för Beppe. Jag har jobbat som nyhetsjournalist i många år och ser fram emot att få göra längre intervjuer och möta spännande gäster tillsammans med Go'kväll-publiken under hösten, säger Frida Wengberg

Frida Wengberg gör sin första Go'kväll-sändning fredagen den 28 oktober.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL