Edvin Törnblom visar upp ökända bilden med Lady Gaga i Bäst i test

Edvin Törnblom visar upp ökända bilden med Lady Gaga i Bäst i test

  • SVT Play
Sofie Landgren
17 mars 2023 kl. 07:03
ANNONS
ANNONS

"Det där är känsligt, jag var jätteledsen"

Veckans gäst är ingen mindre än poddaren, komikern och programledaren Edvin Törnblom. Det bjuds på ett fartfyllt avsnitt där Edvin bland annat visar upp sin omtalade selfie med Lady Gaga.

OBS! Artikeln beskriver händelser från dagens avsnitt av Bäst i test.

marko lehtosalo, Nikki Amini och Edvin Törnblom i bäst i test
Marko Lehtosalo, Nikki Amini och Edvin Törnblom. Foto: SVT.

Edvin Törnblom gästar veckans Bäst i test på SVT

Veckans gäst i Bäst i test är ingen mindre än Edvin Törnblom. Edvin, som är en omåttligt populär medieprofil, komiker, skådespelare och programledare, är kanske mest känd för podden Ursäkta som han har tillsammans med komikern Johanna Nordström. Edvins start på testerna i veckans avsnitt börjar kämpigt då han har svårt att förstå instruktionerna i brevet. Trots att han är nära till tårar så lyckas han klara det första testet.

Längre in i programmet visar Edvin även upp sin omtalade, ökända selfie med Lady Gaga, en bild han pratat flitigt om i Ursäkta genom åren.

Edvid törnblom och david sundin i bäst i test
Edvin Törnblom och David Sundin. Foto: SVT.

"Visa den mäktigaste bilden du har i din telefon"

När vi kommer till kvällens tredje test skall deltagarna imponera på David under instruktionerna, "Visa den mäktigaste bilden du har i din telefon. Du har 5 minuter på dig, din tid börjar nu".

Edvin som visar sig ha 55 000 bilder på sin telefon bestämmer sig snabbt för att visa upp en selfie han har tagit med sin idol Lady Gaga. En bild han till en början känns ganska stolt över, men snabbt kommer fram till att han egentligen är väldigt besviken över. David påpekar att det sitter tre personer mellan Edvin och Lady Gaga.

– Det där är känsligt David, för jag var jätteledsen för att jag fick sitta med tre personer mellan, ger Edvin som svar på tal.

Edvin törnblom visar upp sin selfie med Lady Gaga i Bäst i test 2023
Edvins orginalbild och bild på Edvin och Davids återskapande av bilden. Foto: Edvin Törnblom/SVT.

Återskapa bilden

Nästa steg efter att Edvin visat upp sin mäktigaste bild för David är att han nu skall försöka återskapa bilden på 15 minuter. Eftersom Edvin har lite problem med att få tag på den riktiga Lady Gaga så klär han istället ut David som får axla rollen som Lady Gaga. Vi låter bilderna tala för sig, men att Edvins återskapande av bilden inte gav skyhöga poäng kanske inte känns så orimligt?

Missa inte när Edvin Törnblom gästar veckans avsnitt av "Bäst i test" på SVT och SVT Play!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL