Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Eagles säsong 4 – detta vet vi

Eagles säsong 4 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 juni 2021

Kommer SVT-favoriten tillbaka med ännu fler avsnitt?

Efter säsong 3, blir det någon mer säsong av den älskade SVT-serien "Eagles"? Filmtopp har forskat i ämnet – och vi har faktiskt ett svar till dig redan nu.

"Eagles" är tillbaka med tio avsnitt i vad som är den tredje säsongen av den framgångsrika serien. Det sista av de tio avsnitten landar på SVT Play den andra juli.

"Eagles" handlar om några ungdomar i en hockeytokig svensk småstad, där tonåringarna försöker balansera kärleksliv och rivaliteter med hårdsatsningar på hockeykarriärer och drömmar om framtiden. Den tredje säsongen beskrivs som mörkare än de tidigare och inkluderar allt från misshandelsåtal till dödsfall.

Trots att den tredje säsongens alla avsnitt inte ens har kommit ut ännu, så är det redan många av seriens inbitna fans som är nyfikna på om de kommer att få se sina favoritkaraktärer i ytterligare en säsong.

Och vet ni vad? Vi har goda nyheter till er.

MER LÄSNING:
Bästa serierna på SVT Play

Det blir en säsong 4 av Eagles – då kommer den

SVT har bekräftat att det blir en säsong 4 av "Eagles". Redan innan säsong 3 började sändas hade SVT förnyat sin succéserie med en fjärde säsong. Dessvärre har vi även några mindre bra nyheter att komma med – SVT har bekräftat att säsong 4 också blir den avslutande säsongen.

Den fjärde och sista säsongen kommer att handla om seriens karaktärer den sista tiden innan de tar studenten. Det är en period i ungdomarnas liv som innehåller många ingredienser som öppnar upp för en spännande avslutning på serien. Det är bland annat en tid för vägskal – kantade av glädjen över att ta studenten, men samtidigt oron över vuxenlivet som väntar på andra sidan.

De två första säsongerna av serien sändes under våren och den tredje påbörjades tidigt på sommaren. Nu vet vi att säsong 4 av Eagles kommer att ha premiär den 28:e januari på SVT Play.

MER LÄSNING:
Sommar-tv på SVT Play – tio serier på tio veckor

NÄSTA ARTIKEL