Dokumentär om skandalomsusade Andrew Tate på SVT Play

Dokumentär om skandalomsusade Andrew Tate på SVT Play

  • SVT Play
Filmtopp
24 januari 2023 kl. 17:01

"Manskulten Andrew Tate" nu på SVT Play

Andrew Tate är den kontroversiella och skandalomsusade före detta kickboxaren som blev ansiktet utåt för toxisk maskulinitet och greps under uppmärksammade former i december 2022. Nu finns en Vice-dokumentär om Tate att streama på SVT Play.

Andrew Tate har blivit en hett omdebatterad person de senaste åren genom sina provocerande uttalanden. Journalisten Matt Shea har besökt Tates hem i Rumänien och fått unik tillgång till hans ökända War Room, där deltagare betalar 5 000 dollar för att få delta i manlighetsträning.

Nu finns Manskulten Andrew Tate att streama på SVT Play, där vi även får höra från några av de kvinnor som anklagar Tate för övergrepp, vilket ledde till hans gripande i december 2022.

Journalisten Matt Shea har jobbat i över ett år med att producera Manskulten Andrew Tate. I dokumentären får några av de kvinnor som anklagar Andrew Tate för övergrepp berätta hur Tate har arbetat. Tittarna får också veta hur Andrew Tate inte bara använt sin ”loverboy”-metod för att få unga kvinnor att utföra sexuella handlingar framför kameran utan också för att sälja sin metod dyrt vidare till unga män.

Första gången som Andrew Tate anklagades för våldtäkt var 2015. VICE World News intervjuade då två kvinnor som anmält Tate. Hans snabba framgång i sociala medier gjorde honom till en av de farligaste männen på nätet.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL