Systrarna Josie och Billie och deras mamma Deb.

Det ser ljust ut för Such Brave Girls säsong 2

  • SVT Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 09 maj 2024 kl. 09:05 | Publicerad 08 maj 2024 kl. 08:05

Tittarna lär avgöra Such Brave Girls framtid

Humorserien "Such Brave Girls" hade premiär på SVT Play den 1 maj och bjuder på mörk humor och dysfunktionella familjeförhållanden. Filmtopp undersöker hur läget ser ut inför en säsong 2!

Den brittiska humorserien "Such Brave Girls" hade premiär under hösten i Storbritannien och i maj kom den äntligen till SVT Play. Serien följer systrarna Josie (Kat Sadler) och Billie (Lizzie Davidson) och deras ensamstående mamma Deb (Louise Brealey), som alla försöker navigera sig genom livet. De är själviska, skuldsatta, har dåligt omdöme och tillsammans bildar de en minst sagt dysfunktionell familj.

Serien är skapad av Kat Sadler som även spelar rollen som systern Josie. Simon Bird, som är mest känd för att ha spelat karaktären Will i The Inbetweeners, står för regi. 

"Such Brave Girls" har bland annat beskrivits som underhållande och rå och den mörka humorn verkar gå hem hos publiken. Därför är det redan nu många som undrar om det blir en säsong 2. Filmtopp har undersökt hur läget ser ut inför en fortsättning. 

Systrarna Josie och Billie.
Foto: SVT.

Such Brave Girls säsong 2 – tittarna lär avgöra 

Humorserien har fått bra mottagande av både tittare och kritiker. Filmtopps egen recensent Karna Mahoney gav serien hela 4 av 5 i betyg och menar att det är en "kvick och underhållande historia". 

I nuläget har det dock inte bekräftats om det blir en andra säsong eller inte och troligtvis och är det tittarsiffrorna och första säsongens framgång som avgör. Men med tanke på det positiva mottagande säsong 1 har fått och den spännande säsongsfinal serien bjöd på ser det ljust ut för en fortsättning. 

Hela säsong 1 av "Such Brave Girls" finns att streama på SVT Play.

Filmtopp håller dig uppdaterad om huruvida det blir en säsong 2 av "Such Brave Girls". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL