Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Shetland säsong 7

Då kommer Shetland säsong 7

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 juni 2022

Nya avsnitt väntar runt hörnet

Undrar du när det kommer nya fall för Jimmy Perez att lösa? BBC har flaggat för när ungefär vi kan förvänta oss Shetland säsong 7.

I den populära kriminalserien Shetland följer vi Jimmy Perez, spelad av Douglas Henshall, som löser mordgåtor på öarna på gränsen mellan Nordsjön och Atlanten. Serien bygger på den prisbelönade deckarförfattaren Ann Cleeves böcker. 

Den unisont hyllade serien är nu uppe på sex säsonger där den senaste finns att streama på SVT Play. Många vill veta när vi kommer att få se Shetland säsong 7 och nu har vi äntligen svaret.

När kommer Shetland säsong 7?

Den som vill ha ett exakt premiärdatum för den sjunde säsongen, måste vi göra besvikna. I dagsläget är inte det specifika datumet känt, men BBC som producerar serien har gett oss en god fingervisning. De bekräftar att Shetland säsong 7 kommer ut någon gång i höst. Att den aktuella säsongen hade premiär i oktober är en hint om att det blir i oktober månad som vi får serien återvända med nya avsnitt även den här gången. 

Filmtopp uppdaterar dig så snart vi har ett bekräftat premiärdatum för seriens sjunde säsong och när vi kan förvänta oss att se den på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL