Premiär för På Spåret 2022/2023 – alla deltagare, grupper och husband

Då kommer nästa säsong av På spåret – blir den Kristian Luuks sista?

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 19 februari 2023 kl. 16:02 | Publicerad 17 februari 2023 kl. 14:02

Programledarens framtid osäker

Nu går ännu en säsong av SVT:s älskade frågesportprogram i mål. När nästa säsong av "På spåret" har premiär 2023 kan det bli starten på den sista Kristian Luuk gör.

Det högst populära frågesportprogrammet på SVT började sändas 1987 och sätter nu punkt för sin 33:e säsong. När nästa säsong av På spåret har premiär kan det innebära början på slutet av en era. Kristian Luuk har nämligen flaggat för att han snart är färdig med programmet. Vidare menar han att det är dags även för domarkollegan Fredrik Lindström att kasta in.

Då kommer nästa säsong av På spåret – blir den Kristan Luuks sista?
Foto: SVT.

Då har nästa säsong av På spåret 2023-2024 premiär

SVT har ännu inte gått ut med något exakt premiärdatum för  spåret, men nästa säsong planeras att i vanlig ordning släppas under hösten. De fem senaste säsongerna har släppts under den andra halvan av november, vilket talar för att även den kommande upplagan gör det. 

Kan bli sista säsongen för Kristian Luuk

Du som älskar att se duon Kristian Luuk och Fredrik Lindström leda deltagarna kan nästa omgång komma att få se dem i sina roller för sista gång. I en intervju med TT i höst berättade Luuk att han överväger att snart sluta på produktionen: 

– Ingenting är klart än, men något år till tänker jag att jag är med i alla fall. Men sedan är det nog dags att jag och Fredrik byts ut, för allas bästa.

Nästa säsong av "På spåret" blir den femtonde som Kristian Luuk leder. Kanske anser han det vara en bra siffra att stanna på. För Fredrik Lindströms del har han inte kommenterat Luuks ord för att diskutera när han ser sig sluta som programmets domare. TV-tittarna lär hoppas att de kör på så länge de bara kan.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL