BIANCA gäster 2022 – hela listan

Ingrosso lovar att höja nivån när Bianca säsong 2 har premiär: "Så taggad"

  • Discovery+
Filmtopp
17 februari 2023 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Snackisen kommer tillbaka!

Nu är det klart att en ny säsong av "BIANCA" har premiär redan i mars. Seriens stora stjärna – Bianca Ingrosso – är rejält sugen på att återvända med nya avsnitt.

BIANCA blev en ny framgång för Kanal 5 och Discovery+. I programmet, som leds av Bianca Ingrosso, bjuds aktuella gäster in till oförglömliga möten och spännande samtal. Den första säsongen gjorde starkt ifrån sig med över en halv miljon tittare som följde Biancas talkshow-debut linjärt, den bästa helgpremiären för Kanal 5 på 15 år.

Bianca
Foto: Fredrik Augustsson/Warner Bros. Discovery

Filterlöst i "BIANCA" säsong 2

Det blir filterlöst och oväntat när Bianca återigen bjuder in svenska och internationella stjärnor till en fullspäckad säsong. Musiker, politiker, sportstjärnor, företagare, författare, skådespelare – alla möjliga aktuella och spännande gäster bjuds in till en kväll som de och Bianca, publiken på plats samt tittarna sent ska glömma.

– Jag är så taggad på en ny säsong av min alldeles egna talkshow! Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare - en maxad 2.0-version med extra allt, helt enkelt, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Mer fullspäckade avsnitt utlovas

– Vi är så oerhört glada att Bianca är tillbaka med en ny säsong av hela Sveriges talkshow. Den här gången gör vi ett längre, mer fullspäckat avsnitt i veckan. Bästa avslutet på helgen, och uppladdningen inför en ny vecka, får man med BIANCA varje söndag på Kanal 5, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för BIANCA på Warner Bros. Discovery.

BIANCA säsong 2 har premiär den 12 mars kl. 21.00 på Kanal 5. Säsongen streamar även på discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL