KLART: Då är det premiär för Bäst i test 2023

KLART: Då är det premiär för Bäst i test 2023

  • SVT Play
Sofie Landgren
16 februari 2023 kl. 15:02

Den 7 säsongen har premiär på SVT den 24 februari 2023

Bäst i test 2023 (säsong 7) närmar sig. Årets fasta panel består av inga mindre än Henrik Nyblom, Linnea Wikblad, Nikki Amini och Marko Lehtosalo som alla tävlar om att vara bäst i varje test. Som programledare ser vi i vanlig ordning Babben Larsson och David Sundin. Nu har vi även fått bekräftat när det är premiär igen för programmet.

Babben Larsson och David Sundin i Bäst i test
 Babben Larsson och David Sundin. Foto: Oliver Martin Henriquez / SVT.

Premiär för Bäst i test 2023 på SVT

Underhållningsprogrammet där deltagarna tar tramsiga och underliga uppgifter på största allvar är nu tillbaka med en sjunde säsong. Fredag den 24 februari är det dags för ännu en säsong av det omåttligt populära underhållningsprogrammet Bäst i test! Vi kommer nu under 10 fredagar i rad att underhållas av svenska kändisar som gör bort sig på TV under bästa sändningstid. I rollerna som programledare ser vi i vanlig ordning Babben Larsson och hennes "side kick" David Sundin.

Den nya fasta panelen i Bäst i test på SVT 2023
Fasta panelen i Bäst i test 2023. Foto: Oliver Martin Henriquez / SVT.

Ett härligt gäng i den fasta panelen

Den fasta panelen består av den gamla Idol-jurymedlemmen och medieprofilen Nikki Amini, artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo, radioprofilen Linnéa Wikblad och komikern Henrik Nyblom. Som vanligt har varje avsnitt även en gäst som kommer in och utmanar panelen. I den sjunde säsongen får vi möta Carina Berg, Edvin Törnblom, Janne Andersson, Måns Möller, Amie Bramme Sey, Anne Lundberg, Johar Bendjelloul och Evelyn Mok. Enligt tradition återvänder även den deltagare som var sämst i föregående säsong och förra årets sämsta deltagare blev ingen mindre än Marcus Berggren

Alla gäster i Bäst i test 2023:

Måns Möller 24/2
Janne Andersson 3/3 
Carina Berg 10/3 
Edvin Törnblom 17/3 
Amie Bramme Sey 24/3 
Marcus Berggren 31/3 
Evelyn Mok 7/4
Johar Bendjelloul 14/4
Anne Lundberg 21/4

Missa inte den sjunde säsongen av "Bäst i test" som har premiär på SVT nu den 24 februari.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL