Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bonusfamiljen säsong 5 – detta vet vi

Bonusfamiljen säsong 5 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2021

Blir det en säsong 5 av Bonusfamiljen?

"Bonusfamiljen" är en av de senaste årens mest omtyckta svenska serier. Den fjärde säsongen av serien hade premiär under hösten 2021, och nu frågar sig många om deras favoritserie kommer att återvända även med en femte säsong. Filmtopp har försökt ta reda på hur det ligger till med den saken.

Succéserien "Bonusfamiljen" riktar strålkastaren mot det moderna samhällets familjekonstellationer och utmaningarna som kommer med dem. Serien har varit mycket framgångsrik när den sänts på SVT, men den har också hittat en internationell publik via Netflix.

I dagsläget har det hunnit bli fyra säsonger av den populära serien, som skapats av bland andra Felix Herngren, Moa Herngren och Clara Herngren.

MER LÄSNING:

När kommer Bonusfamiljen säsong 5?

En sak är säker och det är att vi kommer att få se mer av Bonusfamiljen framöver. Tidigare i höst meddelade Svenska Filminstitutet att man beviljat stöd till en Bonusfamiljen-långfilm. Manus till filmen skrivs av Felix och Moa Herngren. Filmen kommer att ha premiär julen 2022.

Huruvida vi även kommer att få en säsong 5 av Bonusfamiljen eller ej är däremot inte känt. Än så länge har varken SVT eller seriens skapare bekräftat några planer på ytterligare säsonger, men med tanke på vilken succé serien har varit skulle vi åtminstone vilja påstå att det finns anledning att hoppas på fler säsonger.

MER LÄSNING:

Dessutom låter det som om seriens skådespelare utan tvekan kan tänka sig att spela in fler säsonger – åtminstone en av huvudskådisarna, Erik "Jerka" Johansson. I Filmtopps intervju med skådespelare betonade han hur mycket han uppskattar att göra rollen som Patrik i Bonusfamiljen.

– Absolut, gud ja, jag skulle göra den till jag blir gammal, svarar "Jerka" på frågan om han skulle vilja fortsätta göra serien.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL