Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bedragen säsong 2 – Detta vet vi

Bedragen säsong 2 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2022

Det ser mörkt ut gällande en fortsättning

Är du en av de som streamat hela samtliga avsnitt och nu undrar ifall vi får se Bedragen säsong 2? Det här vet vi om en fortsättning.

Den brittiska dramathrillern Bedragen finns att se i sin helhet på SVT Play, vilket många tittare fångat upp och tackat för. Serien om Fiona Lawson hennes försvunna man Bram, har lockat stor publik. Många av dem har nu sett alla fyra avsnitt och vill veta vad statusen är på Bedragen säsong 2. Vi på Filmtopp har grävt i saken och är rädda att behöva göra dig som hoppas på en fortsättning besviken.

Bedragen säsong 2 – Detta vet vi
Foto: ITV.

Bedragen säsong 2 verkar inte bli av

Som saker och ting står sig nu finns det inga besked från ITV gällande en andra säsong av serien. Frågar vi en av dess stjärnor verkar det som att vi blir utan ett uppföljare.

I en intervju med Radio Times berättar Martin Compston, som har huvudrollen bredvid Tuppence Middleton, att det inte lär bli någon fortsättning på serien. Han trycker på att det var med den inställningen de gick i produktionen med:

– Det är något psykologiskt som säger till dig att "det här är allt, det här är ett engångsdrama", och så dedikerar du dig fullt ut till det utan tanken på att komma tillbaka. 

Vidare Compston hur det känns att ta sig an ett intensivt projekt som man vet på förhand inte kommer att vara särskilt länge:

– Det finns någonting väldigt tilltalande som skådespelare när du vet att vi går all in på att göra en grej, och sen är det över. Det är också väldigt spännande att du inte kommer få en andra chans att rätta till det som blir fel, så du är fullt dedikerad. 

Skulle saker och ting ändra sig gällande "Bedragen" säsong 2 är vi på Filmtopp de första att meddela dig. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL