Flera nya brittiska dramaserier på SVT Play i oktober

Flera nya brittiska dramaserier på SVT Play i oktober

  • SVT Play
Filmtopp
18 oktober 2022 kl. 14:10

Här är de spännande titlarna som kommer till dig

Den 27 oktober gör SVT en satsning med ett nytt streamat drama per vecka under en dryg månad. Först ut är "Our House", en dramatisering av Louise Candlish framgångsrika roman med samma namn. Nedan hittar du hela listan!

Bedragen (Our House)

Flera nya brittiska dramaserier på SVT Play i oktober
Foto: Red Planet Pictures.

Den brittiska miniserien Our House är baserad på Louise Candlish prisbelönade succéthriller med samma namn. Fiona Lawson (Tuppence Middleton) kommer hem till huset där hon och maken Bram (Martin Compston) bor och upptäcker att okända människor håller på att flytta in. Snabbt inser hon dessutom att hennes make har försvunnit. Vad har hänt?

Premiär: SVT Play torsdag 27 oktober kl 02.00.

Mood

Serien Mood
Foto: BBC.

Nicôle Lecky, dramatiker och skådespelare, har överfört sin samtida pjäs Mood till TV. Lecky spelar Sasha som drömmer om en framgångsrik karriär som sångerska, men som tillbringar största delen av sina dagar med att röka på och följa sitt ex på Instagram. Men allt ändras när hon lär känna Carly (Lara Peake) en framgångsrik influencer.

Premiär: SVT Play torsdag 3 november kl 02.00.

Vänsterprasslarna (Cheaters)

Flera nya brittiska dramaserier på SVT Play i oktober
Foto: BBC.

En sexig och rörig dramakomedi om moral, monogami och allting där emellan, som inleds med en het natt på ett hotell i väntan på ett flyg hem och som följs upp av ett möte med den nya grannen hemma i kvarteret. Huvudrollerna spelas av Joshua McGuire och Susana Wokoma och serien är skapad av Oliver Lyttleton.

Premiär: SVT Play torsdag 10 november kl 02.00.

Inkräktaren (Intruder)

Foto: Channel 5.

Sam (Tom Meeten) och Rebecka (Elaine Cassidy) lever ett gott liv I västra England när två tonåringar bryter sig in i deras hem. Paul dödar den ene av killarna och nu börjar parets arbete med att försöka dölja vad som har hänt. De tar hjälp av sin kompis Angela (Helen Behan) och till en början ser det ut som att polisen tror på deras historia. Men det visar sig att polisens familjesamordnare börjar bli misstänksam.

Premiär: SVT Play torsdag 17 november kl 02.00.

Our girl – säsong 3, del 2

Flera nya brittiska dramaserier på SVT Play i oktober
Foto: BBC.

Sjukvårdare Georgie Lane (Michelle Keegan) och soldaterna i Sektion 2 kommer att vara på uppdrag i Nigeria, Belize och Bangladesh i fortsättningen av den tredje säsongen av Our Girl. Serien handlar naturligtvis om de fysiska och psykiska handlingar som utförs i de olika världsdelarna som Sektion 2 befinner sig i, men handlar också om privata beslut, vad deras familjer gör där hemma och även chefernas behandling av sin personal.

Premiär: SVT Play torsdag 24 november kl 02.00.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL