Recension: Bakom varje man (säsong 1) – könsstrid i finmatens värld

Bakom varje man säsong 2 – kan vi hoppas på en till säsong

  • SVT Play
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 12 mars 2024 kl. 09:03 | Publicerad 06 mars 2024 kl. 10:03

Framtiden för Bakom varje man höljs i dunkel

Filmtopp ska försöka reda ut ifall utsikterna för en ny säsong av denna danska serie kan hållas för troligt eller ej.

Bakom varje man är en djuplodande arbetsplatskomedi som speglar generationers kamp och identitet. Det gifta paret Julie Rudbæk (Naja) och Jesper Zuschlag (Michael) är både huvudrollsinnehavare, manusförfattare och regissörer till serien. Den utforskar subtilt teman som #MeToo och yrkesidentitet. Serien tar oss med till en gourmetrestaurang där maktkamper och existentiella val utspelar sig.

Bakom varje man är inte bara en serie om restauranglivet, det är en reflektion över vår tids arbetskultur och samhällets förväntningar på individen. Men frågan är om vi kommer att kunna ta del av dessa teman även i en uppföljande säsong?

Foto: SVT.

Nya projekt på gång för skaparna bakom – innefattar det Bakom varje man säsong 2?

Efter den plötsliga avslutningen av Bakom varje man  undrar många tittare om det kommer en säsong 2. Julie Rudbæk och Jesper Zuschlag, skaparna bakom serien, avslöjar för danska Billedbladet att de inte utesluter möjligheten och att tittarna kanske får svar på vad som händer efter det oväntade slutet.

Makarna Rudbæk och Zuschlag, som också spelar huvudrollerna, är nöjda med mottagandet av serien och avslöjar att de redan är involverade i nya projekt. Med spekulationer om en uppföljare svävande i luften fortsätter serien att fånga tittarnas intresse med spännande intriger och karaktärsutveckling. 

Vi får bara hoppas att ett av de nya projekten makarna Zuschlag/Rudbæk sysslar med just nu innefattar en ny säsong av Bakom varje man.

Filmtopp fortsätter att hålla er uppdaterade.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL