Babylon Berlin säsong 3 – Då kommer den

Babylon Berlin säsong 3 – Då kommer den

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 08 oktober 2021 kl. 13:10 | Publicerad 07 oktober 2021 kl. 16:10
ANNONS
ANNONS

Väntan är snart över

Filmtopp tar pulsen på den nya säsongen om utredaren Gereon Rath och situationen i Tysklands huvudstad under slutet på 1920-talet. Det här vet vi om Babylon Berlin säsong 3!

MER LÄSNING:

I den senaste säsongen, som vi kan se på SVT Play, väntar den stora börskraschen runt hörnet och filmstjärnan Betty Winters död visar sig vara kopplat till någonting betydligt större. Ett fall vår käre inspektör Gereon Raths tar sig an. En ny säsong är nu på väg. Detta vet vi om Babylon säsong 3!

Babylon Berlin säsong 3 – Då kommer den
Foto: Sky 1.

Innan vi tittar närmare på den kommande säsongen bör vi reda ut vilken det är vi pratar om. För den som följer serien på SVT Play är den kommande fjärde säsongen egentligen säsong 3. Detta eftersom streamingtjänsten slog ihop säsong 1 och 2 till en enda stor. Så när vi pratar om Babylon säsong 3 är det alltså den officiella fjärde vi menar.

Detta vet vi om Babylon säsong 3

Seriens fans väntar ivrigt på att få kasta sig in i nya avsnitt som bygger vidare på Volker Kutschers romaner. Och de är lyckligtvis på god väg. Redan i januari gick produktionen ut med annons som sökte över 2000 statister. I maj bekräftade man att serien var igång med sin inspelning och så sent som i starten på oktober gick produktionen ut med att man spelat in hela säsongen. Seriens officiella Instagram-konto lade då ut första bilden från vad som komma skall: 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Babylon Berlin (@babylonberlinseries)

I boken som den nya säsongen baseras på presenteras kommer inte bara Rath att ta sig an nya fall... en ny karaktär vid namn Abraham Goldstein, som är fast besluten att ta över Berlins kriminella värld. Vi har med andra ord mycket spännande att se fram emot!

Babylon säsong 3 – förväntat premiärdatum

För den som vill ha ett genast svar på när de nya avsnitten kommer, finns det ännu inget spikat premiärdatum. Däremot avslöjar produktionen i samma inlägg att det inte kommer dröja länge tills det är säsongsstart. De menar att den kommer släppas under 2022. Tillsammans med flera andra medier förväntar vi oss att den släpps tidigt på året. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring serien. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL