Allt för Sverige återvänder till SVT hösten 2023

Allt för Sverige återvänder till SVT hösten 2023

  • SVT Play
Filmtopp
22 februari 2023 kl. 18:32

SVT:s älskade program är snart tillbaka

Det börjar klarna kring den kommande säsongen av det populära programmet "Allt för Sverige". Nu avslöjar Expressen att realityfavoriten återvänder till rutan hösten 2023.

Anders Lundin.
Anders Lundin i "Muren". Foto: SVT.

Redan i somras avslöjade Anders Lundin att Allt för Sverige skulle återvända med en ny säsong under 2023, och nu rapporterar Expressen att det folkkära programmet kommer att göra entré på SVT igen till hösten. Uppgifterna ska enligt tidningen ha bekräftats av SVT.

– Jag har längtat efter det här så länge. Det är ett fruktansvärt glatt besked, sa Anders Lundin till Aftonbladet när återkomsten först bekräftades under sommaren 2022.

Allt för Sverige, där ett gäng svensk-amerikaner får möjligheten att utforska sina svenska rötter, har lockat miljonpublik sedan SVT lanserade konceptet. De senaste åren har programmet dock svävat i ovisshet vid flertalet tillfällen, bland annat till följd av pandemin.

I skrivande stund har inte något specifikt premiärdatum annonserats och inspelningen ska inte heller ha påbörjats, enligt Expressens uppgifter.

Anders Lundin kommer inte enbart att återvända med Allt för Sverige senare i år, innan dess kommer han dessutom att göra efterlängtad comeback som programledare för Robinson, med premiär den 19 mars.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL