Alla kändisar som dyker upp i "Terese i kassan" säsong 2

Alla kändisar som dyker upp i "Terese i kassan" säsong 2

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
06 juni 2024 kl. 16:00

Premiär för nya avsnitt av Hampus Nessvolds serie

Efter framgångarna med den första säsongen av "Terese i kassan" är Hampus Nessvolds populära karaktär nu tillbaka i nya avsnitt. Precis som i den första säsongen gästas säsong 2 dessutom av en rad kända svenskar.

Terese i kassan säsong 2 – premiär på SVT Play den 7 juni

"Terese i kassan" gjorde debut på SVT Play hösten 2023, som en spinoff till Trevlig helg – och succén var snabbt ett faktum. Nu gör serien med Hampus Nessvold comeback med sin uppföljande säsong, med premiär den 7 juni.

I Terese i kassan bjuds vi in till butiken Primi, där Terese (Nessvold) jobbar i – ni gissade det – kassan. Där, och i butiken i övrigt, lyckas hon gång på gång göra det obekvämt för kunderna som snabbt vill göra sitt för att kunna gå vidare med sina liv.

Under den andra säsongen av Terese i kassan drömmer Terese om att vinna en middag med stjärnkocken Dante Zia, och hon är beredd att offra både moral och vänskap för att lyckas. Utöver det dyker även en gammal flamma upp, Terese rivalitet med arbetsledaren Lola når nya nivåer och ett arv från en rik släkting når Terese.

LÄS OCKSÅ: Sommaren på SVT Play 2024

Eva Röse är en av kändisarna i Terese i kassan säsong 2
Eva Röse är en av kändisarna som dyker upp i "Terese i kassan" säsong 2. Foto: Filmtopp Int.

Alla kändisar i Terese i kassan säsong 2

I den första säsongen av Terese i kassan fick vi se en rad svenska kändisar dyka upp i gästroller. Bland profilerna som dök upp hos Terese fanns namn som Anders Lundin, Mona Sahlin, Özz Nûjen, Claes Månsson och Sara Sjöström.

Även den andra säsongen blir stjärnprydd, med en rad på förhand annonserade gästskådespelare:

  • Johan Glans
  • Eva Röse
  • Peter Dalle
  • Vanna Rosenberg
  • Peter Carlberg
  • Christian Wennberg

Vid sidan om de ovan listade kändisarna kommer även Oscar Zia, Martin Stenmarck och Lucianoz att dyka upp som sig själva i säsongen.

"Terese i kassan" säsong 2 följer du på SVT Play med start den 7 juni 2024. Den nya säsongen består av totalt 6 avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag fram till och med den 12 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL