Streama franska ligan Ligue 1

Streama franska ligan Ligue 1

Filmtopp
17 september 2021 kl. 12:09

Expressen fortsätter sin satsning på livesport.

Streaminglandskapet för idrott förändras med allt fler aktörer som ger sig in i leken. En av dessa är Expressen som satsar stort på livesport. Vill du streama franska ligan framöver, så är det numera hos just Expressen som du kan se Ligue 1.

De senaste åren har Expressen satsat på att erbjuda livesport och tidigt i dag stod det klart att tidningen, tillsammans med norska mediekoncernen Amedia, har lyckats nypa åt sig sändningsrättigheterna till fransk fotbolls toppliga, Ligue 1. Är du ute efter att streama den franska ligan får du med andra ord vända dig till Expressen framöver.

Expressen rapporterar att det från och med nu på söndag den 19 september kommer Ligue 1 att sändas på tjänsten SportExpressen Play och på Expressen för premiumkunder. Ligue 1 är den första internationella liga som Expressen erhåller rättigheterna till. Deras satsning på att erbjuda livesport påbörjades för två år sedan, i samarbete med Bonnier och mediekoncernen NTM.

Ligor som Expressen tidigare har kunnat sända är bland andra fotbollens "Elitettan" och "Ettan" samt Svenska Superligan i innebandy (dam och herr). Rättigheterna till Ligue 1 blir med andra ord en riktig kronjuvel i kvällstidningens utbud av livesänd sport.

– Med den här rättigheten tar vi vårt livesporterbjudande till en helt ny nivå, säger Klas Granström, Expressens chefredaktör och Expressen Lifestyles affärsområdeschef.

LÄS OCKSÅ: 6 fotbollsfilmer du måste se

Så streamar du franska Ligue 1 – pris, streamingplattformar m.m.

Expressen kommer erbjuda möjligheten att streama den franska ligan via två plattformar. Du kan dels välja att se Ligue 1 på expressen.se, men då måste du vara premiumkund. Det andra alternativet är att se den franska toppfotbollen på sportexpressenplay.se.

  • Att vara premiumkund hos Expressen kostar 79 kronor/månad, utan bindningstid. I det priset ingår allt premiummaterial som tillhandahålls på expressen.se.
  • Att vara kund på SportExpressen Play kostar 99 kronor för första månaden och därefter 299 kronor/månad, utan bindningstid. I det priset ingår all livesport som tillhandahålls av Expressen.

LÄS OCKSÅ: TV-svepet – veckans hetaste premiärer

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL