Stranger Things-stjärnan Finn Wolfhard regisserar egen skräckfilm

Stranger Things-stjärnan Finn Wolfhard regisserar skräckfilm

13 juli 2022 kl. 18:07

Står framför och bakom kameran tillsammans med Billy Bryk

Finn Wolfhard och Billy Burk gör regidebut endast 20 år gammal, detta med den kommande skräckfilmen "Hell of A Summer" som bjuder på komiska inslag.

Stranger Things-stjärnan Finn Wolfhard har under de senaste åren hunnit med en hel del filmer. Inte minst har vi sett honom i både Det och Ghostbusters: Afterlife. Snart är han också aktuell med Guillermo del Torros kommande Pinocchio-film.

Nu ska den 19-årige skådespelaren långfilmsdebutera som regissör tillsammans med Billy Bryk, den 22-årige skådespelaren som vi också såg i den nya Ghostbusters-filmen. Deras gemensamma film går under namnet Hell of a Summer och kommer att bli rysare som blandar skräck med humor. I filmen ser vi också Fred Hechinger, känd från The White Lotus och Fear Street: Part One – 1994.

Jason Bateman producerar

Stranger Things-stjärnan Finn Wolfhard regisserar skräckfilm
"Ghostbusters: Afterlife". Foto: Sony Pictures.

Men ungdomarna lämnas inte helt själva till sitt öde. Som en av producenterna för filmen har vi Jason Bateman (Horrible Bosses) som visat sig vara en vass filmskapare med Netflix-serien Ozark han både regisserat och producerat.

Än så länge känner vi inte till handlingen i Hell of a Summer men den kommer under de närmaste månaderna att spelas in i Ontario, Kanada, berättar Deadline.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL