Top Gun 3 kan bli av – men det hänger på Tom Cruise

Top Gun 3 kan bli av – men det hänger på Tom Cruise

12 juli 2022 kl. 18:07
ANNONS
ANNONS

Det finns en vilja att göra en tredje film

"Top Gun: Maverick" har minst sagt en framgångssaga så här långt, men än har vi inte fått veta om vi kommer få se "Top Gun 3". Filmseriens framtid ser ut att hänga på Tom Cruise.

Det har nu dröjt över trettio år sedan vi fick se den allra första Top Gun-filmen med Tome Cruise i huvudrollen. I maj fick vi se uppföljaren som nu slagit stora rekord vad gäller sin ekonomiska inkomst. Filmen har dragit in 1,2 miljarder dollar och finns fortfarande med på biotoppen. Maverick ligger just nu på tredje plats i Sverige efter Thor: Love and Thunder och Minioner: Berättelsen om Gru.

Sett till att filmen dragit så stor publik och blivit så omtyckt är det många som ställer sig frågan om vi kommer att få se en tredje Top Gun-film. Entertainment Tonight har intervjuat skådespelare Miles Teller som spelar Rooster. Tydligen ska han ha snackat med Cruise om en uppföljare.

Teller berättar följande om en uppföljare:

– Det hade varit toppen! Men allt hänger på Tom Cruise. Jag har pratat lite med honom om detta, men vi får helt enkelt se. Jag tycker det är fantastiskt att jag liksom många andra yngre skådespelare fått en chans i denna film.

Produktionsbolaget som finansierat Paramount är säkerligen sugna på att göra en till film efter all fantastisk respons och ekonomisk vinst som Maverick fått ta del av. Vi vet däremot att Cruise är en upptagen man, han jobbar vidare på Mission: Impossible-franchisen och Live Die Repeat and Repeat som är en uppföljare på Edge of Tomorrow

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Top Gun 3".

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL