Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Storslagna scener i nya trailern till Avatar: The Way of Water

Storslagna scener i nya trailern till Avatar: The Way of Water

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 november 2022

Visar varför filmen tagit så lång tid att göra

Det har släppts en ny trailer till "Avatar: The Way of Water" som visar varför vi fått vänta så pass många år på att få se uppföljaren. Spana in den här!

I går släpptes biobiljetterna till premiären av den efterlängtade uppföljaren Avatar: The Way of Water. För tre timmar sedan släpptes även en ny trailer som inte spar på krutet. Det råder inga tvivel om att vi väntar oss årets, och kanske årtiondets, allra största bioevent.

Den 14 december är det premiär för James Camerons andra Avatar-film. Handlingen tar vid flera år efter det kostsamma kriget i franchisens första del, när soldaten Jake Sully etablerat ett familjeliv i Pandora tillsammans med Neytiri. Men snart uppdagas ett nytt krig när Colonel Miles Quaritch och hans manskap återvänder för att återuppta och vinna kriget som de för flera år sedan inledde.

Filmens nya trailern visar upp svulstiga actionscener under såväl som ovanför vattenytan. När vi ser den här förhandsvisningen kan vi säga att förstå bättre varför produktionen tagit så pass lång tid att genomföra till den perfektion som Cameron strävat efter.

Se nya trailern till "Avatar: The Way of Water" här:

Filmen har även fått sin speltid bekräftad: Avatar 2 blir hela tre timmar och tolv minuter lång, vilket kan förklara biljettpriserna som ligger högre än snittet.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL