Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Trailer till Avatar 2 släppt

Nu är biobiljetterna till Avatar: The Way of Water släppta

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 november 2022

Storfilmen visas i tre olika format

Nu kan du köpa dina biobiljetter till "Avatar: The Way of Water", James Camerons efterlängtade uppföljare på hans moderna klassiker.

Nyp dig i armen. Biljetterna till Avatar: The Way of Water finns äntligen ute att förhandsboka på Filmstadens biografer! Nedan hittar du hur mycket det kostar att se filmen beroende på vilket format du väljer.

Mer läsning:

2009 gick blockbuster-mästaren James Camerons senaste film upp på bio, och den tog världen med storm. I den presenterades vi för den episka världen Pandora, och ett krig mellan människan och dess varelser. När vi kliver in i den andra filmen har det gått flera år sedan händelserna i den första filmen. Tillsammans har Jake Sully och Neytiri bildat familj, och skaffat sig en stark position inom den nya världens klaner. Men det dröjer inte länge innan deras fridfulla tillvaro välts omkull. Den militära organisationen från Avatar återvänder för att avsluta det de påbörjade.

I filmen återser vi Sam WorthingtonZoe Saldana och Stephen Lang med flera. Bland filmseriens nya ansikten hittar vi ingen mindre än Kate Winslet, som här arbetat med Cameron på nytt för första gången sedan Titanic.

EXTRA: Nu är biobiljetterna till Avatar: The Way of Water släppta
Foto: 20th Century Studios.

Så mycket kostar det att se Avatar: The Way of Water på bio

Biljetterna till Avatar 2 är av det dyrare laget, vilket har att göra med filmens speltid som klockar in på hela tre timmar och tolv minuter. Medan en vanlig biljett kostar 169 kronor, kostar en 3D-biljett 189 kronor. En IMAX + 3D-biljett kostar 289 kronor.

Här säkrar du dina biljetter till "Avatar: The Way of Water".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL