Stora chocken i Bonde söker fru: "Jag kände att jag bara ville hem"

Stora chocken i Bonde söker fru: "Jag kände att jag bara ville hem"

Moa  Andersson
15 november 2023 kl. 10:11

Därför ville hon lämna – de andra kunde ta för sig mycket mer

Insatserna i "Bonde söker fru" med Alexandra Salonen, Jens Lundin, Michael Klingstedt och andra höjs. Nu vill en brevskrivare lämna gården och vända hem.

OBS! Artikeln innehåller händelser ur dagens (15 november) avsnitt.

Det är återigen dags för ett rykande färskt avsnitt av Bonde söker fruTV4 och TV4 Play. Den här gången får bönderna uppleva det bästa och det sämsta med att dejta flera samtidigt. Vissa brevskrivare vill pussas medan andra börjar ifrågasätta sina känslor. 

Alexandra Salonen lämnar Bonde söker fru
Alexandra Salonen. Foto: TV4.

"Hon hade mycket känslor utanpå märkte jag"

Alexandra Salonen berättar att hon under morgonen inte mådde så bra, något som tydligt lyser igenom. Hon förklarar att det har varit så många olika intryck och att hela grejen att det är fler tjejer hos Jens Lundin för att träffa honom känns jobbigt. 

– Jag märkte liksom redan imorse på Alexandra att det var någonting i luften, hon hade mycket känslor utanpå märkte jag. Hon kändes stressad och sådär, säger Jens och vill ta henne åt sidan. 

Hon förklarar att det uppstått så mycket olika känslor och intryck, att man förstår vad man ger sig in på men ändå inte. Det är en speciell situation som alla tjejerna befinner sig i och Alexandra tänkte innan hon åkte till gården att "nu ska jag hem till Jens och hälsa på honom" men glömde bort att fler tjejer också skulle bo där. 

Alexandra Salonen vill lämna Bonde söker fru
Foto: TV4.

Alexandra Salonen om tiden på gården: "Kände att jag bara ville hem"

Det är självklart jobbigt eftersom alla tjejerna är där för Jens, förklarar Alexandra. Man visste inte riktigt sin plats i början och hon kände att de andra kunde ta för sig mycket mer. Det har blivit så mycket mer känslor än vad hon trodde och kände att hon bara ville hem.

– Det är en väldigt konstig situation det här så jag har full förståelse för det, men du måste stanna, säger Jens till Alexandra. 

Det är tydligt att Jens tycker väldigt gott om Alexandra. När han får höra att hon funderat på att åka hem för att hon inte klarar av hela konceptet så blev det en chock för Jens. Han vill absolut att hon ska stanna kvar på gården för att kunna lära känna henne bättre eftersom hon är en fantastisk tjej.

Som tur är väljer Alexandra att stanna kvar på gården, hon förklarar att hon blir väldigt lugn och trygg så fort hon pratar med Jens. Han är väldigt bra på att ge bekräftelse och hon försöker verkligen ta in det. Men på grund av upplevelser från tidigare relationer har hon svårt att tro på alla de fina ord som Jens säger.

"Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL