Leif & Billy säsong 7 – detta vet vi

Stjärnan om Leif & Billys framtid: "Inte omöjligt att vi gör comeback"

Emil Oscar Rasmussen
27 juli 2023 kl. 18:00

Hoppet lever för alla som drömmer om mer Leif & Billy

Fanens känslomässiga storm kring "Leif & Billys" vara eller icke vara blåser vidare i nya riktningar. Gårdagens bekräftelse om att humorprogrammet mycket riktigt är lagt på is kom inte utan en gnista hopp om en comeback i framtiden. Seriens stjärna Alfred Svensson skriver: "det är inte alls omöjligt att Leif och Billy gör comeback" i ett meddelande till Hänt.

I går bekräftades den att omåttligt populära komediserien Leif & Billy pausas. Den 21 juli rapporterade Filmtopp att SVT inte planerade en åttonde säsong i dagsläget, och under gårdagen meddelade seriens stjärna Alfred Svensson att de mycket riktigt inte arbetar med en kommande säsong just nu. Till Hänt förtydligar Svensson att beslutet om att ta en paus är taget av honom och kollegan från succén, Klas Eriksson, med stöd från SVT.

Alfred Svensson lämnade dock inte seriens fans utan en gnista hopp – alla som drömmer om nya underhållande avsnitt av Leif & Billy ser ut att göra det med all rätt.

Stjärnan om Leif & Billys framtid: "Inte omöjligt att vi gör comeback"
Pressbild: Leifochbilly.se

Stjärnan om Leif & Billys framtid: "Inte omöjligt att vi gör comeback"

Det ser inte ut som om vi kommer att få någon ny säsong av Leif & Billy den närmaste tiden. Det arbetas som sagt inte aktivt på en fortsättning av succéserien och Alfred Svensson och Klas Eriksson är upptagna med liveshowen Gud förbannat vilken jävla show, som de sjösätter på Scalateatern till hösten.

Detta till trots stänger inte Svensson dörren till en fortsättning för Leif & Billy. Tvärtom ger han fans en anledning att hoppas och poängterar att de har ett "fortsatt fint samarbete" med SVT samt "en ständigt pågående dialog".

– Det är inte alls omöjligt att Leif och Billy gör comeback i TV-rutan någon gång i framtiden, avslutar Alfred Svensson sitt meddelande till Hänt.

Något exakt om och när "Leif & Billy" återvänder finns det inget konkret svar på i dagsläget, men det ser någorlunda ljust ut för någon typ av fortsättning. Blir det en comeback är det inte omöjligt att det blir i ett nytt format. Tidigare har Klas Eriksson och Alfred Svensson nämligen avslöjat för Filmtopp att de gått i tankarna på att göra en film med sina karaktärer Leif och Billy.

– Just formen långfilm har vi vuxit upp med, det var det man tittade på förr och vi är ju lite nostalgiska av oss. Vi känner att fan, det vore häftigt att få göra, sa Klas Eriksson när Filmtopp pratade med honom inför Leif & Billy säsong sex.

– Just formen långfilm har vi vuxit upp med, det var det man tittade på förr och vi är ju lite nostalgiska av oss. Vi känner att fan, det vore häftigt att få göra.

Filmtopp följer utvecklingen för "Leif & Billy" och håller dig uppdaterad om succéns framtid.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL