Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Då kommer nästa säsong av Taboo spelas in

KLART: Då kommer nästa säsong av Taboo spelas in

Linda Forssén | Nyhet
04 maj 2022
Linda Forssén | Nyhet
04 maj 2022

Steven Knight ger svar

En glädjande nyhet når nu Taboo-fansen. Inspelningen av säsong två har äntligen fått sitt startdatum. Däremot återstår det att se när serien har sin premiär.

Den viktoriansk-gotiska serien Taboo släpptes på Netflix i höstas, men har sedan i 2017 funnits att se på BBC One och FX. Efter flera års väntan  är ett datum satt för när nästa säsong ska spelas in.

I en intervju med Screenrant berättar producenten Steven Knight att Taboo kommer fortsätta i två säsonger till, där den andra säsongen ska spelas in i slutet av nästa år. Anledningen till att seriens utveckling blivit så pass fördröjt är på grund av svår planering, men både Knight och Tom Hardy har sedan starten varit tydliga med att de velat fortsätta med den.

Foto: BBC. Tom Hardy som James Keziah Delaney.
Tom Hardy som James Keziah Delaney. Foto: BBC. 

För er som glömt bort handlar serien om James Delaney (Hardy), en mystisk figur som kommer tillbaka till London efter att ha varit Afrika. Han planerar att återuppbygga hans fars sjöfarts imperium. Dock så står regeringen och hans största konkurrent i vägen som vill ha Delaneys arvode till varje pris.

När "Taboo" säsong 2 har premiär är ännu inte känt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL