Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Star Wars-stjärnan aktuell för Camilla Grebe-film

Star Wars-stjärnan aktuell för Camilla Grebe-film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2020

Kan landa roll i "Älskaren från huvudkontoret".

Hollywood gör en fläskig filmatisering på Camilla Grebes bästsäljande bok från 2015. Daisy Ridley uppges få en av huvudrollerna.

Daisy Ridley i Star Wars
Foto: Disney.

Den svenska spänningsromanen, som på engelska heter The Ice Beneath her, ska bli amerikansk film. Denna hyllade kriminalare följer en resignerad kriminalpolis och en beteendevetare, som utreder ett mystiskt mord som tagit avstamp i en olycksalig romans mellan en anställd kvinna och hennes chef på ett stort klädföretag. Det blir snabbt en kamp mot klockan om de ska kunna lösa mordgåtan. 

Star Wars-stjärnan Daisy Ridley, som spelade Rey i den nya trilogin, är nu aktuell för en av huvudrollerna, rapporterar Deadline

Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett och Chad Villella regisserar filmen. De har tidigare arbetat på den uppmärksammade skräckkomedin Ready or Not och planerar parallellt med The Ice Beneath Her efterlängtade Scream 5 som har premiär under 2021

Älskaren från huvudkontoret blir Camilla Grebes första bok att filmatiseras. Men inte så länge sedan fick vi ta del av Dirigenten på C More med Adam Pålsson, som baseras på hennes bok Dirigenten från Sankt Petersburg. Missa inte att läsa Filmtopps intervju med Mikael Håfström som regisserade serien.