Sylvester Stallone om nya Rocky-filmen: Skulle aldrig bli så här

Sylvester Stallone om nya Rocky-filmen: "Skulle aldrig bli så här"

01 augusti 2022 kl. 08:41

Ber om ursäkt till fansen

En ny Rocky-film om Ivan Drago är på väg, vilket får Sylvester Stallone att se rött. "Jag ville aldrig att Rocky skulle utnyttjas av parasiter", skriver han i ett meddelande till fansen.

För någon vecka sedan fick vi veta de häpnadsväckande nyheterna att Sylvester Stallone, trots sitt skapande av karaktären, inte har något ägandeskap av Rocky-filmerna och att han kämpar för att få rättigheter, läs mer om det här. När MGM nu vill göra en ny Rocky-film som fokuserar på en av Rockys gamla motståndare Ivan Drago ber en lika ovetandes som förkrossad Stallone om ursäkt till fansen. 

Dolph Lundgren som Ivan Drago.
Dolph Lundgren som Ivan Drago i "Rocky IV" (1985). Foto: MGM. 

När Stallone fick veta att det just nu jobbas på en spin-off film om Drago blev han minst sagt upprörd. På sociala medier påstår Stallone att den 94-årige producenten Irvin Winkler och hans barn är som gamar och att de kommer ta det lilla som finns kvar av franchisen. 

På sociala medier ber Stallone om ursäkt till sina fans. Han skriver bland annat:

– Jag ville aldrig att Rocky skulle utnyttjas av parasiter. Förut hade jag bara respekt för Dolph (Lundgren), men han berättade aldrig för mig om vad som pågick bakom min rygg med karaktären jag en gång skapade för honom. Äkta vänner betyder mer än guld för varandra.

Här ser du hela meddelandet Stallone delar till sina följare:

Dolph Lundgren bemöter kritiken

Som ett svar på Sylvester Stallones meddelande har Dolph Lundgren gått ut och kommenterat nyheten. Han menar att det varken finns något manus, någon deal eller någon regissör på plats för en ny film. Likaså trycker Lundgren på att han trodde att vännen Stallone var involverad i projektet, som producent eller till och med skådespelare:

– Jag har kontakt med Mr. Balboa, så alla kan slappna av, skriver Lundgren i sitt inlägg på Instagram:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL