Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första postern till Squid Game säsong 2 släppt

Squid Game-stjärnan Lee Jung-Jae gör regidebut

Aliah Liebst | Nyhet
15 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
15 april 2022

Filmen "Hunt" har premiär på Cannes filmfestival

Squid Game-skådisen regisserar, är medförfattare och skådespelar i filmen "Hunt" som har premiär på Cannes filmfestival. "Hunt" är en spionthriller som utspelar sig under 80-talet i Sydkorea.

Skådespelaren Lee Jung-Jae slog igenom i den omåttligt populära Netflixserien Squid Game. Nu debuterar han som regissör med filmen Hunt, en koreansk spionthriller som utspelar sig under 80-talet, rapporterar The Hollywood Reporter. Filmen kommer att ha premiär på Cannes filmfestival under midnattsvisnings-sektionen. 

Squid Game
Lee Jung-Jae I Squid Game. Foto: Netflix

Hunt handlar om två sydkoreanska agenter inom den nationella underrättelsetjänsten som får i uppdrag att hitta en nordkoreansk mullvad inom organisationen. Under uppdragets gång uppdagas en diabolisk sanning som sätter dem båda ur spel. Jung-Jae skådespelar i filmen, som han också regisserar och är medförfattare på. 

Jung-Jae  slog igenom internationellt i Netflix mest streamade serie någonsin Squid Game, men redan innan det var han en prominent skådespelare i Sydkorea. Skådisen kommer också att synas i den efterlängtade andra säsongen av just Squid Game

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL