Spikat premiärdatum för Pernilla Wahlgrens program – del av Max-lanseringen

Spikat premiärdatum för Pernilla Wahlgrens program – blir del av Max-lanseringen

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 12:04 | Publicerad 22 april 2024 kl. 11:04

Det är dags för Wahlgrens värld säsong 15

Warner Bros. Discovery har presenterat ett premiärdatum för "Wahlgrens värld" säsong 15. Programmet med Pernilla Wahlgren som frontfigur släpps på streamingtjänsten Max i samband med dess lansering.

Hela 14 säsonger har det hunnit bli av tittarfavoriten Wahlgrens värld sedan debuten 2016 och nu är det snart dags för säsong 15 att göra entré. I dag avslöjar Warner Bros. Discovery att Wahlgrens värld säsong 15 kommer att ha premiär på streamingtjänsten Max i samband med dess lansering, den 21 maj.

Tidigare har Wahlgrens värld streamat exklusivt på discovery+, men när HBO Max och discovery+ nu blir del av nya Max är det just på Max vi kommer att få följa Wahlgren-klanens liv.

Spikat premiärdatum för Pernilla Wahlgrens program – del av Max-lanseringen
Foto: Warner Bros. Discovery.

Premiär för Wahlgrens värld säsong 15 – på Max den 21 maj

I den nya säsongen av Wahlgrens värld kommer ett stort fokus att ligga på att Pernilla Wahlgren har blivit farmor, men hon har givetvis mer att stå i än så. Det är inte minst ett bröllop mellan henne och fästmannen Christian Bauer som också ska planeras.

– Äntligen är vi tillbaka, med ett nytt härligt Wahlgrens värld. Och förutom allt som hänt mig sedan sist, nu också med nyheten att jag och mina kollegor på Kanal 5 flyttar in på Max. Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! säger Pernilla Wahlgren via ett pressmeddelande från Warner Bros. Discovery.

Inte det enda Wahlgren-programmet med premiär den 21 maj

När Max lanseras i Sverige den 21 maj är Wahlgrens värld inte det enda programmet som har premiär med fokus på någon ur Wahlgren-familjen. Sedan tidigare står det även klart att satsningen This is Benjamin Ingrosso har premiär på tjänsten samma dag.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt gällande "Wahlgrens värld" och Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL