Benjamin Ingrosso får egen tv-serie – blir den första nya serien på Max

Benjamin Ingrosso får egen tv-serie – blir den första nya serien på Max

Emil Oscar Rasmussen
20 mars 2024 kl. 17:03

Dokumentärserien "This is Benjamin Ingrosso" har premiär i vår

I dag avslöjar Warner Bros. Discovery att de släpper en dokumentärfilmserie om Benjamin Ingrosso. "This is Benjamin Ingrosso" har premiär på Max redan nu i vår.

Warner Bros. Discovery har i dag annonserat dokumentärserien "This is Benjamin Ingrosso" som en ny titel som kommer till streamingtjänsten Max. I samma veva avslöjar man också att lanseringen av just Max närmar sig.

Tv-serien "This is Benjamin Ingrosso" har premiär till våren

Redan nu till våren är det premiär för den första delen av This is Benjamin Ingrosso. I den kommande dokumentärfilmsserien beskrivs vi få "ta del av en Benjamin vi inte tidigare sett". Har bjuds vi på ett nära porträtt av människan på hans resa mot att uppfylla barndomsdrömmen om att bli en internationell stjärna.

Innehållet i This is Benjamin inkluderar allt från material från hans tid som barnstjärna till nutida inslag, med intervjuer och samtal där Benjamin själv delar med sig av sina innersta tankar. Vi kommer också att få möta individer som har spelat avgörande roller i hans liv och karriär.

Benjamin Ingrosso får egen tv-serie – blir den första nya serien på Max
Foto: Max.

"Ett nytt kapitel i mitt liv"

Benjamin Ingrosso uttalar sig själv om den kommande dokumentären:

– Det här är ett nytt kapitel av mitt liv både som artist och som person och i den här dokumentären kommer man få se andra sidor av mig och följa mig på en mer personlig och nära nivå än tidigare. Det känns spännande att få blicka tillbaka tillsammans och även visa början av en, för mig, ny och outforskad resa, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande.

Även skaparna av This is Benjamin Ingrosso – hans två vänner, Jacob Rangnitt (regissör) och Oskar Fagerström (producent) – uttalar sig:

– Ambitionen är att bjuda in tittaren bakom kulisserna för att ge en djupare förståelse för Benjamin som person på ett intimt och nära sätt. Vi vill skildra hans resa från barndomens scen till strålkastarljuset och utforska hans innersta tankar och eviga jakt efter sin stora dröm säger Jacob Rangnitt och Oskar Fagerström.

This is Benjamin Ingrosso blir den första nya titeln på Max

Anmärkningsvärt i Warner Bros. Discoverys pressmeddelande om kommande This is Benjamin Ingrosso är att dokumentärserien lyfts fram som en kommande titel på Max. Inte HBO Max och inte discovery+, utan kort och gott Max.

Det har länge varit känt att Warner Bros. Discovery avser att slå samman de två streamingtjänsterna, och att de tänkt göra så under 2025, men det här är första gången som de annonserar att en kommande produktion har premiär på Max specifikt.

Noterbart är även att This is Benjamin Ingrosso har premiär redan under våren 2024 och avslöjar i pressmeddelandet att det också är då som Max kommer att lanseras.

– Benjamin är en multitalang och trots hans unga ålder har han varit i rampljuset i 17 år och levererat underhållning i toppklass. Det känns otroligt kul att publiken får följa honom i den här dokumentärfilmserien som också blir den första svenska originalserien på nya streamingtjänsten Max, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för This is Benjamin Ingrosso på Warner Bros. Discovery. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om statusen för streamingtjänsten Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL