Nya regissörer klara för Into the Spider-Verse-uppföljare

Spider-Man: Across the Spider-Verse har 200 nya karaktärer

26 april 2022 kl. 17:04

Tillkännagavs på årets CinemaCon

Eventet CinemaCon pågår just nu för fullt i Las Vegas och det kommer ut många roliga nyheter om uppkommande filmer. En av dem är att Spider-Verse-universumet kommer addera 200 nya karaktärer i uppföljaren.

Premiären för den andra Spider-Verse-filmen Spider-Man: Across the Spider-Verse har tråkigt nog återigen blivit uppskjuten. På årets CinemaCon i Las Vegas fick biografägare se nya klipp från den efterlängtade uppföljaren till Spider-Man: Into the Spider-Verse. Klippen var dock ofärdiga med grafik som behöver mer redigering, rapporterar Variety.

Men detta var inte allt producenterna Phil Lord och Christopher Miller presenterade. De berättade även att uppföljaren kommer ta plats i sex olika universum – och addera 200 nya karaktärer. Detta är en rejäl tillökning från den första filmen som utspelas i ett universum med 40 karaktärer. De berättade även att den tredje Spider-Verse-filmen kommer att heta Spider-Man: Beyond the Spider-Verse

Då kommer "Across the Spider-Verse"

I Across the Spider-Verse kan vi återigen se karaktärerna Gwen Stacy (Hailee Steinfield) och Miles Morales (Shameik Moore) på äventyr i olika dimensioner. Vi vet änsålänge att Stacy kommer träffa på en ny Spider-Woman (Issa Rae) och Spider-Man 2099 (Oscar Isaac). Vilka de nya karaktärerna är får vi vänta och se.

"Across the Spider-Verse" har premiär i juni 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL