Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spiderman

UPPSKJUTEN: Spider-Man: Across the Spider-Verse flyttas

David Forssell | Nyhet
22 april 2022
David Forssell | Nyhet
22 april 2022

Det animerade äventyret får vänta

Många är vi som håller våra superhjältar högt. Därför är det tråkigt att meddela att premiären för den nya försenats - igen.

https://www.filmtopp.se/nyhet/darfor-tackade-nicolas-cage-nej-till-sagan-om-ringen-och-matrixatt premiären för Spider-Man: Across the Spider-Verse förskjuts från oktober i år till juni nästa år, 2023. Polygon.com tar upp att detta inte är första gången filmens premiär ändras. Först skulle filmen ha haft premiär i april det här året men flyttades då fram till oktober. 

Inte bara premiärdatumet har ändrats. Tidigare hette filmen Sprider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) men nu har (part one) slopats.

Tecknad Spider-Man

Till skillnad från många andra Marvelfilmer är detta en animerad film. Stilen skiljer sig också tydligt åt från hur vi är vana att se tecknade filmer. Ta en titt i videon ovanför om du är intresserad av resultatet. 

Del av trilogi

Spider-Man: Across the Spider-Verse är uppföljaren till Spider-Man: Into the Spider-Verse som släpptes 2018 och vann en Oscar för Bästa animerade film. En tredje film ska också vara på gång, med premiär mars 2024. Om det datumet står sig får vi vänta och se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL