Sommar med Ernst 2022 uteblir – detta gör Kirschteiger istället

Sommar med Ernst 2022 uteblir – detta gör Kirschteiger istället

Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:05 | Publicerad 25 maj 2022 kl. 08:05
ANNONS
ANNONS

Flaggar för nytt projekt på Öland

Det blir ingen Sommar med Ernst 2022 då programmet pausar för första gången på många år. Nu ger Ernst Kirschteiger oss en uppdatering om vad han håller på med istället.

Många såg fram emot att få bänka sig framför Sommar med Ernst 2022 men för första gången på mer än tjugo år uteblir programmet. För ett par månader sedan gick Ernst Kirschteiger ut och berättade att han inte kommer att göra sitt klassiska program på grund av flera orsaker. Han tryckte då på att han i oroliga tider behöver dedikera mer tid åt familjen och hans privatliv. Men också för att planera nya arbeten.

Sommar med Ernst 2022 inställt – detta gör Kirschteiger i dag

Nu när vi närmar oss sommartider har en nu 64-årig Ernst Kirschteiger försett sina följare på Instagram med en uppdatering om vad han har för sig, och hintar om ett nytt projekt.

– Jag målar, jag tänker, jag existerar. Sedan har jag lite spännande saker på gång, som kommer att hända på Öland. Det får ni hålla utkik efter vad det kan vara för någonting.

Han avrundar sin hälsning med att önska alla en riktigt god helg:

Det blir inget Sommar med Ernst 2022 och det är ännu inte bekräftat att programmet blir av nästa år. Men det bedöms som sannolikt att programmet återvänder 2023 eftersom Kirschteiger verkar diskutera en nödvändig timeout snarare än ett stopp för hans medverkan i produktionen.

I det klassiska programmet får vi följa Ernst som ägnar sig åt diverse somriga projekt, från att renovera och inreda hus till att laga god mat utomhus.

Om det ölandbaserade projektet är tänkt att utgöra ett nytt TV-program vågar vi tro att det spelas in på sommaren för att sedan sändas under hösten. Spekulerar vi fritt skulle Kirschteigers projekt kunna röra sig om en konstutställning, som då vore passande till den årliga Skördefesten som äger rum på Öland under sensommaren.

Håll utkik på Filmtopp för att få veta vad Ernst Kirschteiger hittar på härnäst. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL