Höstens stora premiärer på Discovery+ och Kanal 5

Mullvaden 2022 – Premiärdatum och deltagare!

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 16 september 2022 kl. 07:09 | Publicerad 20 maj 2022 kl. 11:05

Den populära realityserien kommer tillbaka

Mullvaden 2022 blir verklighet. Nu vet vi när serien kommer tillbaka och vilka som kommer att medverka i den nya säsongen.

Goda nyheter gott folk, i höst släpps Mullvaden 2022 – det är återigen dags för några av Sveriges mest älskvärda personligheter att flytta in på idylliska Wenngarns slott norr om Sigtuna.

Likt tidigare säsong ska de tillsammans utföra nervkittlande och spektakulära tävlingar i jakten på 500 000 kronor samtidigt som en hemlig sabotör, kallad för mullvaden, gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulet för de övriga deltagarna. I den nya säsongen av Mullvaden som har premiär i höst på discovery+ och Kanal 5 kommer Jessica Almenäs hålla tittaren i hand under säsongen.

Stora pengar står på spel i Mullvaden 2022

I den nya säsongen av Mullvaden står alltså 500 000 kronor på spel när elva nya deltagare flyttar in på slottet för att delta i höstens stora gåta. I den nya säsongen kommer deltagarna ta sig an större utmaningar och mer våghalsiga tävlingar än tidigare.

Varje vecka sätts deltagarnas iakttagelseförmåga och misstankar på prov när de får svara på frågor om vem de tror Mullvaden är. Den som har flest fel och är längst ifrån att gissa rätt blir tvungen till att lämna slottets mysterier bakom sig. Ju färre de blir, desto större växer sig misstänksamheten. Den deltagare som håller sig kvar längst och till slut avslöjar Mullvaden vinner.

Jessica Almenäs leder Mullvaden säsong 2

I den nya säsongen välkomnas tittarna av Jessica Almenäs som kommer att guida både vi i puvliken och deltagarna genom mullvadens tävlingar och utmaningar.

– När jag fick frågan om att leda Mullvaden så tackade jag ja direkt. Tävlingens format med kluriga utmaningar, hemlighetsmakeri och tjuv- och rackarspel lockade mig oerhört mycket. Att dessutom få träffa och hänga med de grymma deltagarna är ytterligare ett plus. Vi har oerhört kul på jobbet och jag är säker på att tittarna sen kommer att ha lika kul, säger Jessica Almenäs.

Deltagarna i Mullvaden 2022

Följande deltagare är nu klara för den nya säsongen av Mullvaden. Ytterligare fem namn kommer att presenteras längre fram.

  • Lisa Ajax, Artist
  • Rickard Olsson, Programledare
  • Antonija Mandir, Influencer och Youtuber
  • Patrick Ekwall, Sportjournalist
  • Anders Svensson, fd Fotbollsproffs

– Inspelningarna är i full gång och det känns verkligen jättekul att vi har en ny säsong av Mullvaden att se fram emot på discovery+ och Kanal 5. Vissa element kommer kännas igen från förra säsongen men vi kommer addera mer action och större utmaningar för deltagarna. Att vi nu också får glädjen att välkomna Jessica Almenäs ombord som programledare för årets säsong kommer såklart bidra till mycket och utöver Jessica har vi en helt magisk cast säger, Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Mullvaden på Warner Bros.Discovery.

discovery+ originalet Mullvaden produceras av Warner Bros ITVP och har premiär i augusti på discovery+ och Kanal 5.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL