Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snuskiga SMS:et från Harrison Ford som Jason Segel ramat in

Snuskiga SMS:et från Harrison Ford som Jason Segel ramat in

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2023

"Grabben har en fantastisk penis"

I en intervju med Filmtopp berättar Jason Segel om det snuskiga SMS:et från kollegan Harrison Ford inför deras samarbete på Apple TV+ serien "Shrinking".

Den nu 80-årige skådespelarstjärnan Harrison Ford har en lång och framgångsrik karriär med otaliga filmsuccéer bakom sig. Men det är först i år som vi fått se honom ta klivet in på seriefronten. Förutom Yellowstone-spinoffen 1923 är han även aktuell med komediserien Shrinking Apple TV+ där vi ser honom spela mot Jason Segel, som även är en av seriens producenter. När Filmtopp pratar med skådespelaren och producenten Bill Lawrence berättar de om deras inledande kontakt med Harrison Ford, och nämner ett särskilt snuskigt SMS som han skickade dem. 

Var övertygad om att bli nekad

Att Harrison Ford nu gör TV är sannerligen speciellt, och det var inget självklart val för stjärnan att ta det steget i karriären. Shrinking-producenten Bill Lawrence berättar för Filmtopp att han vid tidpunkten de bad honom vara med inte hade tackat ja till att medverka i någon serie, inklusive 1923.

– Det första som hände var att Brett Goldstein [medproducent] sprang in i Harrison när han spelade in Indiana Jones och detta bara eftersom han tog ett glas med Phoebe Waller Bridge [som också är med i nya Indiana Jones]. Hon sa till honom att "Brett är en av de coola kidsen”. Sedan tog jag själv modet till mig och ringde honom, redo att få ett nej. Jag frågade om han var redo för att vara med i en TV-serie och möttes av en lång ruffig paus innan han sa “Oh, yeah” med sin skrovliga röst. Jag hade inte förberett ett svar eftersom jag var övertygad om att han skulle säga nej, berättar Bill Lawrence.

Snuskiga SMS:et från Harrison Ford som Jason Segel ramat in
Foto: Apple TV+.

Det snuskiga SMS:et Harrison Ford skickade och som Jason Segel nu ramat in

Men innan Harrison Ford kunde tänka sig att gå med i serien ville han veta vem Jason Segel var och vad han hade gjort tidigare.

– Harrison såg The End of the Tour och tyckte om den. Han gav beröm för skådespelet och blandningen av patos och humor. Sedan såg han Forgetting Sarah Marshall och smsade: “Såg Sarah Marshall, grabben har en fantastisk penis”, skrattar Jason Segel till Filmtopp.

Han fortsätter:

– Det var det första SMS:et vi fick från Harrison så jag lät rama in det och hänga upp det på väggen.

Shrinking spelar Jason Segel psykologen Jimmy som sörjer förlusten av sin fru, samtidigt som han försöker ta hand om sin familj och andra relationer. Allt som snurrar i Jimmys skalle leder till att han börjar anamma en ny metod som psykolog: att vara ofiltrerad och brutalt ärlig. Det visar sig påverka hans patienter och han själv på sätt han inte trodde var möjligt. I Jimmys närhet finns Harrison Ford i rollen som Dr. Paul Rhodes, en äldre och fenomenal psykolog som utmanas med Jimmys nya tillvägagångssätt.

För dig som vill se Harrison Ford och Jason Segel spela mot varandra, så finns "Shrinking" nu att streama på Apple TV+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL