TIPS: The Envoys finns nu på SkyShowtime – perfekt mix av drama och mystik

TIPS: The Envoys finns nu på SkyShowtime – perfekt mix av drama och mystik

  • SkyShowtime
Johan Samuelsson Krantz
23 januari 2024 kl. 06:01

Följ med två katolska präster på en mystisk resa in det övernaturliga och fördolda

I serien "The Envoys" vävs mörka hemligheter och övernaturliga mirakel samman i en nervkittlande kombination. Premiär i dag på SkyShowtime.

I den spanskspråkiga serien The Envoys, som har premiär på SkyShowtime i dag den 23 januari, får vi stifta bekantskap med två präster. Rollen som den nyinvigde prästen Pedro Salinas görs av Luis Gerardo Méndez, och Simón Antequera Miguel som spelas Ángel Silvestresom, är en erfaren utredare från Vatikanen. 

Dessa två beger sig till en förort till Mexico City för att utreda huruvida mirakel har inträffat eller inte. Serien fokuserar på ifall huvudpersonerna finner nog med bevis för att kunna påvisa ifall ondska är verkligt eller snarare en produkt av mentalsjukdom.

Serien regisseras av olika regissörer, däribland Camilo Antolini som även är producent, känd för El hijo de la novia (2001).

Premiär för The Envoys på SkyShowtime – klassisk mystik i övernaturlig tappning

I förorten till New Mexico så ställs Simon och Pedro inför en situation där en kollega påståtts ha väckt en man ur döden,  en man som begått självmord under påverkan av en demon. Situationen leder vidare till märkliga händelser. När de konfronteras av polis som tydligt önskar att de två prästerna avlägsnar sig så uppstår ännu flera komplikationer. 

Om du uppskattar övernaturlig och klassisk mystik så får du inte missa detta.

"The Envoys" har premiär på SkyShowtime i dag den 23 januari. "The Envoys" hade ursprungligen premiär 2021.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL