TIPS: Nu kan du streama ”Asteroid City” – Wes Andersons senaste film

TIPS: Nu kan du streama ”Asteroid City” – Wes Andersons stjärntäta film

  • SkyShowtime
Axel Diedrichs
16 februari 2024 kl. 13:02

Så här många stjärnor har regissören aldrig haft i samma film förut

Har du längtat efter att få streama den stjärnspäckade komedin "Asteroid City" av Wes Anderson? Nu finns den att se på SkyShowtime.

Wes Anderson är känd för att använda sig av stora ensembler, men frågan är om han någonsin haft en så pass stjärnspäckad cast som i hans senaste verk Asteroid City. I filmen ser vi ett gäng stora stjärnor som Scarlett JohanssonTom HanksSteve CarellBryan Cranston och Edward Norton. En som trots all stjärnglans lyser med sin frånvaro är regissörens stora Bill Murray som den här gången fick stå över att medverka

TIPS: Nu kan du streama ”Asteroid City” – Wes Andersons stjärntäta film
Foto: Focus Features.

TIPS: Nu kan du streama ”Asteroid City” – Wes Andersons senaste film

Filmen tar oss till ett fiktivt ökenlandskap där en drös Hollywoodstjärnor möts för att spela i en pjäs som handlar om sorg och längtan. Men vad ingen av dem vet är att de alla snart kommer att hamna i en livsomvälvande situation. 

När Asteroid City kom ut i juni förra året möttes den av blandad respons. Medan användarna gav den ett IMDb-betyg på 6.5/10 så tog kritikerna emot den med betydligt varmare hand. Det internationella betygssnittet ligger på 75/100. Med andra ord har regissören fått till något för honom så pass sällsynt som en vattendelare. Därför får du som ser den gärna höra av dig och låta oss veta vad du själv tycker om filmen.

Se trailern till "Asteroid City" här:

Har du inte SkyShowtime? Här kan du se filmen på annat håll.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL