TIPS: Nu kan du se romcom-serien The Lovers med Alice Eve

TIPS: Nu kan du se romcom-serien The Lovers med Alice Eve

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
08 februari 2024 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

6 romantiska avsnitt

Visar historien om Janet, en stormarknadsarbetare som inte bryr sig om någonting, inklusive sitt liv, och Seamus, en självcentrerad, politisk sändare. De finner sig oupplösligt attraherade av varandra.

Premiär för The Lovers (2023) säsong 1
Roisin Gallagher och Johnny Flynn. Foto: SkyShowtime.

Premiär för "The Lovers" (säsong 1)

The Lovers är en kärlekshistoria om två personer som verkar helt fel för varandra, men som kanske ändå är helt rätt? Janet är en rolig tjej med grov mun som kommer från Belfast och arbetar i en mataffär. Hon verkar inte bry sig om något alls, inte ens sitt eget liv. Seamus däremot är en världsvan politisk journalist som verkar ha det perfekta Londonlivet med sin kändisflickvän. Så när Seamus ramlar in i Janets värld (bokstavligt talat över hennes plank och in i trädgården) grälar de från första stund. Men de verkar märkligt nog dras till varandra och snart står det klart att de håller på att bli kära.

I rollerna ser vi den brittiske skådespelaren, musikern och poeten Johnny Flynn, nordirländska skådespelerskan Roisin Gallagher, brittiska skådespelerskan Alice Eve och skådespelaren Roger Barclay.

Säsongen består av totalt 6 avsnitt. Två avsnitt finns tillgängliga på SkyShowtime på premiärdagen den 8 februari, därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan.

Fler tips på romantiska komedier:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL