TIPS: Nu kan du se den senaste Turtles-filmen på SkyShowtime

TIPS: Nu kan du se den senaste Turtles-filmen på SkyShowtime

  • SkyShowtime
Johan Samuelsson Krantz
30 januari 2024 kl. 07:01

Jeff Rowe animationsfrälser oss alla med Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Nu är de fyra brottsbekämpande sköldpaddorna tillbaka i en nostalgisk nyversion, både humor och glädje för att underhålla er alla.

Leonardo, Donatello, Rafael och Michelangelo är fyra karaktärer som många av oss barn av 80- och 90-talet minns med en stor värme. Nu är de tillbaka i filmen Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, som hade biopremiär sommaren 2023. 

Efter en tid på den digitala hyr- och köpmarknaden hittar nu filmen även till en av de etablerade streamingtjänsterna. Med premiär i dag, den 30 januari, kan du streama filmen på SkyShowtime.

Jeff Rowe står bakom rodret, känd för bland annat den animerade succén Familjen Mitchell mot maskinerna (2021). Rowe har gjort sig känd de senaste åren som en person som i huvudsak har engagerat sig i just animerad verksamhet på olika plan. 

Med en imponerande ensemble röster, med bland annat Micah Abbey (Grey's Anatomy), Shamon Brown Jr (The Chi), Nicolas Cantu (Gumballs fantastiska värld) har Mutant Mayhem blivit en hyllning till Teenage Mutant Ninja Turtles-universumet.

Denna läckert animerade reboot av Turtles-filmserien har tagits emot väl av både kritiker och publik, och den har snabbt blivit en av de mest älskade filmerna i franchisens historia.

Foto: Paramount Pictures

Premiär på SkyShowtime för Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Den okonventionella forskaren Baxter Stockman skapar en slags mutagenisk sörja. Mutagenen förvandlar fyra sköldpaddsbröder och en råtta till humanoida mutanter. Rottan Splinter tar hand om de fyra sköldpaddorna och de tränas i ninjutsu.

Efter 15 år avslöjar de sig för journalisten April O'Neil och tillsammans kämpar de mot mutantkriminella med en plan att skapa en värld där mutanter dominerar människor.

Alla ni som minns Turtles från barndomen och ni andra också såklart, ta chansen och njut av denna underbara nytolkning.

"Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" har premiär på SkyShowtime i dag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL