SkyShowtime släpper exklusiv dokumentär om Peter Schmeichel

SkyShowtime släpper exklusiv dokumentär om Peter Schmeichel

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
03 juni 2024 kl. 16:15

"Schmeichel" har premiär till hösten

SkyShowtime har presenterat sina kommande höjdpunkter för tredje och fjärde kvartalet 2024. Bland dem finns originaldokumentären "Schmeichel", om den danske fotbollslegendaren Peter Schmeichel.

En spännande höst väntar på SkyShowtime. Streamingtjänsten har annonserat en rad storpremiärer som kommer under andra halvan av 2024. Återkommande favoriter inkluderar bl.a. Yellowstone, Poker Face, Lioness och Tulsa King, men det dyker också upp helt nya titlar.

Ett av det mer spännande nytillskotten på SkyShowtime under årets andra halva är originalsatsningen Schmeichel

LÄS OCKSÅ: Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2024

"Schmeichel" kommer till SkyShowtime – dokumentär om fotbollsikonen Peter Schmeichel

Peter Schmeichel är en av fotbollshistoriens mest framgångsrika målvakter och nu kommer en exklusiv dokumentär om den danske giganten till SkyShowtime.

Den nu 60-åriga Schmeichel är en av de spelare som har vunnit flest priser någonsin i Premier League, det engelska fotbollssystemets högsta division. Förutom sina många framgångar i ligan, med Manchester United under Sir Alex Fergusons ledning, var Schmeichel också en del av det danska landslag som mot alla odds vann EM-guld i Sverige 1992.

Dokumentären beskrivs som en "fantastisk familjehistoria om framgång, misslyckanden och upprättelser", som visar topparna och dalarna i Schmeichels över två decennier långa och makalösa karriär. Regissör för Schmeichel är Owen Davies.

Något exakt premiärdatum för "Schmeichel" på SkyShowtime är ännu inte annonserat.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL