Nu kan du streama Star Trek: Discovery säsong 5 – då kommer nya avsnitt

Nu kan du streama Star Trek: Discovery säsong 5 – då kommer nya avsnitt

  • SkyShowtime
Ivar Sandberg
05 april 2024 kl. 13:04

Den sista säsongen är här!

Sju år efter sin debut är "Star Trek: Discovery" tillbaka för sista gången. Nu kan du streama den avslutande säsong 5 på SkyShowtime.

I dag har sista delen av Star Trek: Discovery (2017–2024) premiär på SkyShowtime.

Säsong 5 fortsätter där den förra slutade. En mystisk artefakt väntar i ett 800 år gammalt rymdskepp och det är upp till besättningen på U.S.S Discovery att hämta den. Det visar sig dock att flera farliga och olycksbådande krafter är ute efter samma uråldriga kraft och de behöver ta sig genom en episk resa genom universum för att säkerställa sin framgång. 

Nu kan du streama Star Trek: Discovery säsong 5 – då kommer nya avsnitt
Foto: SkyShowtime.

Dags att säga adjö till Discovery besättningen

Star Trek: Discovery börjar 10 år innan Kapten Kirks femårsresa i originalserien. Vi följer U.S.S Discoverys besättning genom seriens gång. I besättningen finns kapten och vetenskapsspecialisten Michael Burnham (Sonequa Martin-Green). Hon är en logisk människa som växt upp med vulkaner (alien-rasen, inte de som sprutar lava). Hon är halvsyster till en av de största karaktärerna i serien, Spock. Andra i besättningen är Saru (Doug Jones) en officer på stjärnflottan, Voq (Shazad Latif) en opererad albino klingon och säkerhetschef på Discovery, Paul Stamets (Anthony Rapp) en ingenjör på flottan m.fl. 

Om du tycker om Star Trek eller bara sci-fi i allmänhet är det här definitivt en serie för dig!

"Star Trek: Discovery" säsong 5 har premiär på SkyShowtime i dag, där det första avsnittet nu finns att streama. Säsongen består av totalt 10 avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL